Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Barcelona Gran Via

Barcelona Gran Via är en mycket bekväm plats att plocka upp en hyrbil som det aktiverade du drivrutinen på din fritid till alla närliggande attraktioner för denna stad eller i närheten av städer. Mr Car Hire är numret när det gäller Biluthyrning. Boka genom oss idag och ansluta till tusentals kunder som har bokat på Barcelona Gran Via eller närliggande destinationer. Vi levererar dessutom endast bilar från översta företag som omfattar till internationella varumärken som Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. För att få bästa möjliga resultat om du bilar anställa bok tidigt och få en tidig bokning-rabatt. Hyrbil Barcelona Gran Via är enkelt och billigt hos oss.

Vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Våra mini kategori har luftkonditionering och två dörrar och innehålla Smart Car, Peugeot 107, Smart, Toyota Aygo och Hyundai i10. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Om du bara vill ha något som är lätt att driva denna typ av bil är perfekt. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Barcelona Gran Via.

För en familjesemester, kan det vara en god idé att hyra något lite större och det är därför vi har mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I sortimentet ekonomi vi Ford Fiesta, Renault Modus, Mini Classic, Volkswagen Polo och Peugeot 207 Stationwagon. Dessa bilar har normalt 4 eller 5 dörrar. Andra bilar som erbjöds i hyra målplatsen inkluderar Volkswagen Golf, Ford Focus Stationwagon och Dodge Caliber. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och kommit mest med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Barcelona Gran Via är Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Fiat Mulltipa och Ford Galaxy 7 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Barcelona Gran Via fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Barcelona Gran Via

När du besöker Barcelona Gran Via som turist, bör du inte missa om ett besök i många av de närbelägna sevärdheterna. De primära attraktionerna för de flesta besökarna är Parker Parc Güell, Estacio del Nord, Parc de la Ciutadella och Plaça de les Glòries Catalanes. Byggnader Av El Liceu är också stora platser om du får tid.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Kyrkans Catedral Barcelona, Kathedrale Barcelona och Cathedral, Castle Montjuic Castle, Köpcentrum La Maquinista, Monumentet Palau de la Música Catalana, Arc de Triomf och Casa Batlló, Operahus Opernhaus Barcelona, Palace Palau del Parlament de Catalunya och Pedralbes Palace, Rundat Catalonia's Automobile Circuit, Ruiner Arco de Bará, Torget Plaça de Catalunya och Plaça Reial, Stadion Palau Sant Jordi och Camp Nou, Teater Teatre Nacional de Catalunya, Torn Torre Jaume I och Canyon Llobregat Canyon, Barcelona Canyon och Mataró Canyon.

Inte tveka och boka din hyrbil Barcelona Gran Via idag.

Populära destinationer