Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Benidorm City

Benidorm City är en mycket bekväm plats att plocka upp en hyrbil som det aktiverade du drivrutinen på din fritid till alla närliggande attraktioner för denna stad eller i närheten av städer. Mr Car Hire är numret när det gäller Biluthyrning. Boka genom oss idag och ansluta till tusentals kunder som har bokat på Benidorm City eller närliggande destinationer. Vi levererar dessutom endast bilar från översta företag som omfattar till internationella varumärken som Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. För att få bästa möjliga resultat om du bilar anställa bok tidigt och få en tidig bokning-rabatt. Hyrbil Benidorm City är enkelt och billigt hos oss.

Vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Det finns Smart Car, Peugeot 107, Smart, Toyota Aygo och Hyundai i10, som tillhör vår min kategori. De har vanligtvis två dörrar med luftkonditionering. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Om du letar efter billiga pris är är denna typ av bil perfekt Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Benidorm City.

Om du kommer på en familjesemester kan du vilja hyra något lite större. Du hittar bra alternativ från våra mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I kategorin ekonomi, det finns bilar som liknar Volkswagen Golf, Ford Focus Stationwagon och Dodge Caliber. Opel Vectra Erbjuds också denna destination.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Benidorm City är Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Fiat Mulltipa och Ford Galaxy 7 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Benidorm City fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Benidorm City

När du besöker Benidorm City som turist, bör du inte missa om ett besök i många av de närbelägna sevärdheterna. Många turister kommer att gå och besöka Sjöar Lagunas de Rabasa och Laguna de Salinas. Lagunas de Rabasa är belägen ungefär 26 mil enheten och den andra är alla i närheten också. Parker Av Parque Lo Morant är också stora platser om du får tid.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Kyrkans Concatedral de San Nicolás de Bari och Iglesia de Santa María, Castle Castillo de Santa Bárbara och Castillo de San Fernando, Stadion Estadio José Rico Pérez - Hércules C.F. och Canyon Benidorm Canyon.

Inte tveka och boka din hyrbil Benidorm City idag.

Populära destinationer