Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Mallorca Playa de Palma

En lämplig plats att plocka upp en hyrbil är på Mallorca Playa de Palma. Du kan boka på ankomst eller i förväg med hjälp av formuläret bokning ovan. Tusentals turister väljer att boka sin bil genom oss så därför inte följa kostym. Vi leverera bilar genom internationellt kända bil hyra varumärken, inklusive Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att erbjuda dig ett brett spektrum av kvalitet fordon. Kom ihåg att boka i förväg ofta rekommenderas, särskilt under småprata sommarmånaderna Mallorca Playa de Palma. Hyrbil Mallorca Playa de Palma är enkelt och billigt hos oss.

Vi tillhandahåller ett antal olika fordon form och storlek. Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Det finns Smart, Peugeot 107, Hyundai i10, Smart Car och Toyota Aygo, som tillhör vår min kategori. De har vanligtvis två dörrar med luftkonditionering. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Om du letar efter billiga pris är är denna typ av bil perfekt Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Mallorca Playa de Palma.

Om du hittar denna typ av bil till små kan du välja en lite större bil i vår ekonomi och kompakt intervall. Ekonomin fordon liknar Ford Fiesta, Peugeot 207 Stationwagon, Renault Modus, Volkswagen Polo och Mini Classic. Dessa fordon har plats för fem passagerare och tre Medelstorlek resväskor. Våra mellanliggande och full storlek bilar är också mycket populära och är de största bilarna som är tillgängliga för 5 personer. Dessa bilar är även Mercedes C Class, Peugeot 607, Volkswagen Passat 2.0, BMW 3 series och Audi A4.

Behöver en större hyrbil? För 7 och 9 platser fordon har vi människor lufttrafikföretag liknar Fiat Mulltipa, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater och Ford Galaxy 7 Seater. Det finns också Mercedes ML280, Mercedes E220, Mercedes ML400, Mercedes SLK, Audi A8 och Mercedes E200 i våra Premium och lyx kategorier för affärsmän eller om du vill Unna dig. Hyrbil Mallorca Playa de Palma fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Mallorca Playa de Palma

Mallorca Playa de Palma erbjuder många underbara sevärdheter och du kommer att hitta dessa mycket lättare att se efter att du har hyrt en bil. Här hittar du Lake Es Salobrar är en mycket populär plats att besöka för många turister och det är beläget endast 30 kilometer bort. Du kanske också vill ha Parc de Mar (en Park).
Allmänhet hittar du något för alla, så om detta inte är verkligen vad du som du kan besöka Kyrkans Cathedral, Basilika San Francisco och Kathedrale La Seu, Castle Castell de Bellver och Palace Palast Palau de l´Almudaina och Palacio Ayamans.

Inte tveka och boka din hyrbil Mallorca Playa de Palma idag.

Populära destinationer