Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Cannes

Mr Car Hire kan ordna en hyra bil du direkt på Cannes genom bokning via vår webbplats eller välja att samla in ett fordon vid ankomsten. När du kommer att välja en leverantör sedan varför inte använda oss. Det finns många företag som kan reda ut din bil hyra behov, men inte många bedöms som mycket som vi. Vi erbjuder endast högkvalitativa fordon genom väl vet inköp, inklusive internationella leveranser av Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. Kom ihåg att boka i förväg rekommenderas starkt, särskilt under småprata sommarmånaderna Cannes. Detta är särskilt fallet om du behöver en speciell typ av fordon om 7 och 9 platser fordon. Hyrbil Cannes är enkelt och billigt hos oss.

Du kan välja från 30 olika fordon vid Cannes Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Det finns Toyota Aygo, Peugeot 107, Fiat Panda 4x4, Smart och Fiat 500, som tillhör vår min kategori. De har vanligtvis två dörrar med luftkonditionering. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Om du letar efter billiga pris är är denna typ av bil perfekt Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Cannes.

Om du hittar denna typ av bil till små kan du välja en lite större bil i vår ekonomi och kompakt intervall. Ekonomin fordon liknar Renault Modus, Peugeot 207 och Ford Fiesta. Dessa fordon har plats för fem passagerare och tre Medelstorlek resväskor. Andra fordon som erbjuds på denna hyra plats inkludera Volkswagen Passat 2.0, Mercedes C Class, Peugeot 607, Mercedes C220 Cdi och BMW 3 Series.

Behöver en större hyrbil? För 7 och 9 platser fordon har vi människor lufttrafikföretag liknar Mercedes Sprinter 9 Seater, Toyota Minibus 9 Seater, Volkswagen Caravelle, Ford Galaxy 7 Seater och Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater. Det finns också Audi A8, Mercedes E200 Stationwagon, Mercedes ML400, Mercedes E200 och Mercedes E220 i våra Premium och lyx kategorier för affärsmän eller om du vill Unna dig. Hyrbil Cannes fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Cannes

Cannes erbjuder många museer, gallerier, restauranger och teatrar att se. När du hyra en bil är du fri att utforska alla dessa tecken. Vissa platser som får mycket uppmärksamhet är Sjöar Lac de Saint-Cassien och Lac de Castillon, så det har rekommenderat att en ta en kort resa med din bil för att besöka dessa sevärdheter. En annan typ av attraktion på din lista bör Naturreservat Réserve Sous-marine de Monaco.
Allmänhet hittar du något för alla, så om detta inte är verkligen vad du som du kan besöka Kyrkans Notre-Dame, Kathedrale von Nizza och Kirche der heiligen Johanna, Dam Barrage de Chaudanne och Barrage de Castillon, Rundat Circuit de Monaco, Stadion Stade Louis II (Stade Louis Deux), Dalen Vallon des Vaux, Vallon de la Combe och Vallon de Nans och Canyon Cannes Canyon, Var Canyon och Saint-Tropez Canyon.

Inte tveka och boka din hyrbil Cannes idag.

Populära destinationer