Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Limoges Flygplats

Limoges Flygplats är en mycket bekväm plats att plocka upp en hyrbil som det aktiverade du drivrutinen på din fritid till alla närliggande attraktioner för denna stad eller i närheten av städer. Mr Car Hire är numret när det gäller Biluthyrning. Boka genom oss idag och ansluta till tusentals kunder som har bokat på Limoges Flygplats eller närliggande destinationer. Vi levererar dessutom endast bilar från översta företag som omfattar till internationella varumärken som Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. För att få bästa möjliga resultat om du bilar anställa bok tidigt och få en tidig bokning-rabatt. Hyrbil Limoges Flygplats är enkelt och billigt hos oss.

Vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Det finns Smart, Peugeot 107, Fiat 500, Fiat Panda 4x4 och Toyota Aygo, som tillhör vår min kategori. De har vanligtvis två dörrar med luftkonditionering. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Om du letar efter billiga pris är är denna typ av bil perfekt Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Limoges Flygplats.

Om du hittar denna typ av bil till små kan du välja en lite större bil i vår ekonomi och kompakt intervall. Ekonomin fordon liknar Ford Fiesta, Renault Modus och Peugeot 207. Dessa fordon har plats för fem passagerare och tre Medelstorlek resväskor. Volkswagen Passat Erbjuds också denna destination.

Behöver en större hyrbil? För 7 och 9 platser fordon har vi människor lufttrafikföretag liknar Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Toyota Minibus 9 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater och Volkswagen Caravelle. Det finns också Audi A8, Mercedes E220, Mercedes E200, Mercedes E200 Stationwagon och Mercedes ML400 i våra Premium och lyx kategorier för affärsmän eller om du vill Unna dig. Hyrbil Limoges Flygplats fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Limoges Flygplats

När du besöker Limoges som turist, bör du inte missa om ett besök i många av de närbelägna sevärdheterna. Vissa platser som får mycket uppmärksamhet är Sjöar Étang de Cieux, Étang de Sagnat, Grand Étang de la Gourgousse och Grand Étang, så det har rekommenderat att en ta en kort resa med din bil för att besöka dessa sevärdheter. Om du vill besöka något lite annorlunda, är Monumentet French Resistance Memorial en hög rekommendation.

Inte tveka och boka din hyrbil Limoges Flygplats idag.

Populära destinationer