Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Pointe à Pitre Flygplats

På Pointe à Pitre Flygplats, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Pointe à Pitre Flygplats är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Pointe à Pitre Flygplats finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Det finns Peugeot 106 och Fiat 500, som tillhör vår min kategori. De har vanligtvis två dörrar med luftkonditionering. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Om du letar efter billiga pris är är denna typ av bil perfekt Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Pointe à Pitre Flygplats.

Om du kommer på en familjesemester kan du vilja hyra något lite större. Du hittar bra alternativ från våra mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I kategorin ekonomi, det finns bilar som liknar Volkswagen Golf, Nissan Primera, Volkswagen Golf 3 or 5 dr, Ford Focus Stationwagon och Ford Mondeo. Våra andra bilar som erbjuds på denna hyra plats bland Honda Legend. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och komma med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Pointe à Pitre Flygplats är Peugeot 807 7 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Toyota Minibus 9 Seater och Mercedes Vito, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Pointe à Pitre Flygplats fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Pointe à Pitre Flygplats

Pointe à Pitre erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. Många turister kommer att gå och besöka Vattenfall Cascade aux Écrevisses, Chutes du Carbet, Première Chute och Grande Cascade. Cascade aux Écrevisses är belägen ungefär 14 mil enheten och den andra är alla i närheten också. Om du vill besöka något lite annorlunda, då är Sjöar av Mare de l'Écluse mycket rekommendation.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Kyrkans Chapelle Sainte-Anne och Saint Anthony’s Church.

Inte tveka och boka din hyrbil Pointe à Pitre Flygplats idag.

Populära destinationer