Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Tamuning

På Tamuning, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Tamuning är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Tamuning finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Fiat 500. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Tamuning.

Om du hittar denna typ av bil till små kan du välja en lite större bil i vår ekonomi och kompakt intervall. Ekonomin fordon liknar Nissan Micra och Hyundai Getz. Dessa fordon har plats för fem passagerare och tre Medelstorlek resväskor. Våra andra bilar som erbjuds på denna hyra plats bland Honda Legend och Nissan Maxima. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och komma med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? För 7 och 9 platser fordon har vi människor lufttrafikföretag liknar Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater och Dodge Caravan. Också vara noga med att kolla in våra specialfordon vid Tamuning. Du kan hitta Ford Mustang tillgänglig för din bokning. Hyrbil Tamuning fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Tamuning

Tamuning erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. Här hittar du Lake Morrow Lake är en mycket populär plats att besöka för många turister och det är beläget endast 12 kilometer bort. Om du vill besöka något lite annorlunda, då är Overfalls av Sigua Falls mycket rekommendation.
Allmänhet hittar du något för alla, så om detta inte är verkligen vad du som du kan besöka Parker Tun Ignacio C Cepeda Ballpark, Joseph F Flores Beach Park och Joseph Flores Beach Park, Kyrkans Dulce Nombre de Maria Cathedral Basilica, Tamuning Baptist Church och Saint Anthony Catholic Church, Dam Glass Breakwater, Köpcentra Guam Shopping Center, Hafa Adai Exchange Shopping Center och Fountain Plaza Shopping Center och Dalen Chalan Daog, Achugao Valley och Adaique.

Inte tveka och boka din hyrbil Tamuning idag.

Populära destinationer