Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Mombasa Flygplats

Mombasa Flygplats är en mycket bekväm plats att plocka upp en hyrbil som det aktiverade du drivrutinen på din fritid till alla närliggande attraktioner för denna stad eller i närheten av städer. Mr Car Hire är numret när det gäller Biluthyrning. Boka genom oss idag och ansluta till tusentals kunder som har bokat på Mombasa Flygplats eller närliggande destinationer. Vi levererar dessutom endast bilar från översta företag som omfattar till internationella varumärken som Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. För att få bästa möjliga resultat om du bilar anställa bok tidigt och få en tidig bokning-rabatt. Hyrbil Mombasa Flygplats är enkelt och billigt hos oss.

Vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Våra minsta och billigaste bilar finns i kategorin mini. De har 2 dörrar och luftkonditionering och våra mest populära modeller i Kenya innehåller Peugeot 106, Daihatsu Charade och Fiat 500. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Många små familjer väljer denna typ av bil. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Mombasa Flygplats.

För en familjesemester, kan det vara en god idé att hyra något lite större och det är därför vi har mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. Andra bilar som erbjöds i hyra målplatsen inkluderar Nissan Primera, Volkswagen Golf 3 or 5 dr, Volkswagen Golf och Toyota Corolla. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och kommit mest med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Mombasa Flygplats är Toyota Minibus 9 Seater och Ford Transit 9 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Mombasa Flygplats fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Mombasa Flygplats

När du besöker Mombasa som turist, bör du inte missa om ett besök i många av de närbelägna sevärdheterna. Ett ställe som får mycket uppmärksamhet i Lake Nimbodze, så det har rekommenderat att en ta en kort resa med din bil för att besöka denna attraktion.

Inte tveka och boka din hyrbil Mombasa Flygplats idag.

Populära destinationer