Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Vaduz

Om du planerar att besöka de närliggande sevärdheterna till Vaduz sedan dess rekommenderade att hyra en bil så du kan köra på din fritid utan förlitar sig på kollektivtrafiken. Med Mr Car Hire boka din bil är enkelt och att därför vi bedöms 1 av tusentals antal kunder. Många Biluthyrning leverantörerna tillhandahålla omfattande webbplatser men inte många ger en opartisk prisjämförelse i likhet med oss så boka med oss idag och vi kommer att ge dig en sant prisjämförelse av varumärken som Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar. Kom ihåg att boka i förväg rekommenderas starkt. Du bara får inte ett större urval av fordon, men du får också tidig bokning rabatter. Hyrbil Vaduz är enkelt och billigt hos oss.

De fordon som vi levererar för Vaduz finns i många former och storlekar. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Fiat 500. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Vaduz.

Om du kommer på en familjesemester kan du vilja hyra något lite större. Du hittar bra alternativ från våra mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I kategorin ekonomi, det finns bilar som liknar Ford Mondeo Stationwagon, Volkswagen Passat Wagon, Volkswagen Passat, Ford Focus Stationwagon och Volkswagen Golf. Några för vår Standard storlek fordon är Ford Mondeo Stationwagon, Volkswagen Passat Wagon, Volkswagen Passat, Ford Focus Stationwagon och Volkswagen Golf, medan fullstorlek kan vara liknar BMW 3 series, Mercedes C Class, Volkswagen Passat Stationwagon, Alfa 159 och Volkswagen Passat 2.0. Alla dessa bilar är ett utmärkt val för körning av alla avstånd. Alla dessa större fordon kan också ha en automatisk växellåda som ofta är önskvärt när du reser längre sträckor.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Vaduz är Ford Galaxy 7 Seater och Toyota Minibus 9 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Vaduz fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Vaduz

Vaduz erbjuder många underbara sevärdheter och det är så mycket enklare att besöka dessa med lyxen att din hyra bil. Många turister kommer att gå och besöka Vattenfall Stüber Fall och Fätschbach Fälle. Stüber Fall är belägen ungefär 8 mil enheten och den andra är alla i närheten också. En annan typ av attraktion på din lista bör Sjöar av Walensee.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Parker Schweizer Nationalpark och Wildpark Peter und Paul, Naturreservat Bannriet-Spitzmäder, Kyrkans St. Rochus, St.Anna Kirchle och Kühbruck, Castle Ruine Ramschwag och Schloss Amberg och Dalen Montafontal, Saminatal och Valüna.

Inte tveka och boka din hyrbil Vaduz idag.

Populära destinationer