Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Islamabad City

En lämplig plats att plocka upp en hyrbil är på Islamabad City. Du kan boka på ankomst eller i förväg med hjälp av formuläret bokning ovan. Tusentals turister väljer att boka sin bil genom oss så därför inte följa kostym. Vi leverera bilar genom internationellt kända bil hyra varumärken, inklusive Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att erbjuda dig ett brett spektrum av kvalitet fordon. Kom ihåg att boka i förväg ofta rekommenderas, särskilt under småprata sommarmånaderna Islamabad City. Hyrbil Islamabad City är enkelt och billigt hos oss.

Vi tillhandahåller ett antal olika fordon form och storlek. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Fiat 500. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Islamabad City.

Om du kommer på en familjesemester kan du vilja hyra något lite större. Du hittar bra alternativ från våra mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. Våra mellanliggande och full storlek bilar är också mycket populära och är de största bilarna som är tillgängliga för 5 personer. Dessa bilar är även .

Behöver en större hyrbil? Hyrbil Islamabad City fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Islamabad City

Islamabad City erbjuder många underbara sevärdheter och du kommer att hitta dessa mycket lättare att se efter att du har hyrt en bil. Många turister kommer att gå och besöka Sjöar Rāwal Lake, Fajjewāli Banh, Loe Dhand och Loe Dhand. Rāwal Lake är belägen ungefär 4 mil enheten och den andra är alla i närheten också. Andra populära platser att se som lockar ett stort antal turister är Parker av Fatima Jinnah Park, så kontrollera dessa är du har tid.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Forest Reserve Namli Maira Reserved Forest, Karwāli Reserve Forest och Kamālpur Reserve Forest, Gamla webbplats Jauliān Monastery och Taxila, Kyrkan Saint Mary’s Church, Dam Tarbela Dam, Rāwal Dam och Khārpur Dam och Monumentet Nicholson Monument.

Inte tveka och boka din hyrbil Islamabad City idag.

Populära destinationer