Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning DAKAR City

En lämplig plats att plocka upp en hyrbil är på DAKAR City. Du kan boka på ankomst eller i förväg med hjälp av formuläret bokning ovan. Tusentals turister väljer att boka sin bil genom oss så därför inte följa kostym. Vi leverera bilar genom internationellt kända bil hyra varumärken, inklusive Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att erbjuda dig ett brett spektrum av kvalitet fordon. Kom ihåg att boka i förväg ofta rekommenderas, särskilt under småprata sommarmånaderna DAKAR City. Hyrbil DAKAR City är enkelt och billigt hos oss.

Vi tillhandahåller ett antal olika fordon form och storlek. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Våra mini kategori har luftkonditionering och två dörrar och innehålla Kia Picanto och Fiat 500. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Om du bara vill ha något som är lätt att driva denna typ av bil är perfekt. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil DAKAR City.

För en familjesemester, kan det vara en god idé att hyra något lite större och det är därför vi har mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I sortimentet ekonomi vi Ford Fiesta. Dessa bilar har normalt 4 eller 5 dörrar. Andra fordon som erbjuds på denna hyra plats inkludera Ford Mondeo, Ford Focus Stationwagon och Volkswagen Golf.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid DAKAR City är Toyota Minibus, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil DAKAR City fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil DAKAR City

DAKAR City erbjuder många underbara sevärdheter och du kommer att hitta dessa mycket lättare att se efter att du har hyrt en bil. De primära attraktionerna för de flesta besökarna är Sjöar Ndouteroum, Lakh Sabtouk, Houm Dohane och Lakh Kour. Andra populära platser att se som lockar ett stort antal turister är Parker av Place de l’Independence, så kontrollera dessa är du har tid.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Forest Reserve Périmètre de Reboisement de Mbaw, Périmètre de Reboisement de Malika och Périmètre de Reboisement du Lac Retba, Naturreservat Réserve Botanique de Noflaye, Stadion Stade Demba Diop, Dalen Ndoukhoura och Canyon Kayar Canyon och Dakar Canyon.

Inte tveka och boka din hyrbil DAKAR City idag.

Populära destinationer