Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Barcelona Mataró

En lämplig plats att plocka upp en hyrbil är på Barcelona Mataró. Du kan boka på ankomst eller i förväg med hjälp av formuläret bokning ovan. Tusentals turister väljer att boka sin bil genom oss så därför inte följa kostym. Vi leverera bilar genom internationellt kända bil hyra varumärken, inklusive Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att erbjuda dig ett brett spektrum av kvalitet fordon. Kom ihåg att boka i förväg ofta rekommenderas, särskilt under småprata sommarmånaderna Barcelona Mataró. Hyrbil Barcelona Mataró är enkelt och billigt hos oss.

Vi tillhandahåller ett antal olika fordon form och storlek. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Våra minsta och billigaste bilar finns i kategorin mini. De har 2 dörrar och luftkonditionering och våra mest populära modeller i Spanien innehåller Smart Car, Peugeot 107, Smart, Toyota Aygo och Hyundai i10. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Många små familjer väljer denna typ av bil. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Barcelona Mataró.

För en familjesemester, kan det vara en god idé att hyra något lite större och det är därför vi har mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I sortimentet ekonomi vi Ford Fiesta, Renault Modus, Mini Classic, Volkswagen Polo och Peugeot 207 Stationwagon. Dessa bilar har normalt 4 eller 5 dörrar. Andra fordon som erbjuds på denna hyra plats inkludera Volkswagen Golf, Ford Focus Stationwagon och Dodge Caliber.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Barcelona Mataró är Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Fiat Mulltipa och Ford Galaxy 7 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Barcelona Mataró fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Barcelona Mataró

Barcelona Mataró erbjuder många underbara sevärdheter och du kommer att hitta dessa mycket lättare att se efter att du har hyrt en bil. De primära attraktionerna för de flesta besökarna är Parker Parc Güell, Plaça de les Glòries Catalanes, Estacio del Nord och Parc de la Ciutadella. Andra populära platser att se som lockar ett stort antal turister är Byggnader av El Liceu, så kontrollera dessa är du har tid.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Kyrkans Sant Pere de Reixac, Parròquia de Sant Antoni de Padua och Santa María del Mar Church, Castle Montjuic Castle, Köpcentrum La Maquinista, Monumentet Arc de Triomf, Palau de la Música Catalana och Casa Batlló, Operahus Opernhaus Barcelona, Palace Palau del Parlament de Catalunya och Pedralbes Palace, Rundat Catalonia's Automobile Circuit, Torget Plaça de Catalunya och Plaça Reial, Stadion Palau Sant Jordi och Camp Nou, Teater Teatre Nacional de Catalunya, Torn Torre Jaume I och Canyon Mataró Canyon, Barcelona Canyon och Llobregat Canyon.

Inte tveka och boka din hyrbil Barcelona Mataró idag.

Populära destinationer