Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Edinburgh

Om du planerar att besöka de närliggande sevärdheterna till Edinburgh sedan dess rekommenderade att hyra en bil så du kan köra på din fritid utan förlitar sig på kollektivtrafiken. Med Mr Car Hire boka din bil är enkelt och att därför vi bedöms 1 av tusentals antal kunder. Många Biluthyrning leverantörerna tillhandahålla omfattande webbplatser men inte många ger en opartisk prisjämförelse i likhet med oss så boka med oss idag och vi kommer att ge dig en sant prisjämförelse av varumärken som Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar. Kom ihåg att boka i förväg rekommenderas starkt. Du bara får inte ett större urval av fordon, men du får också tidig bokning rabatter. Hyrbil Edinburgh är enkelt och billigt hos oss.

De fordon som vi levererar för Edinburgh finns i många former och storlekar. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Toyota Aygo, Fiat 500, Peugeot 107 och Hyundai i10. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Edinburgh.

Om du kommer på en familjesemester kan du vilja hyra något lite större. Du hittar bra alternativ från våra mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I kategorin ekonomi, det finns bilar som liknar Ford Focus Stationwagon och Volkswagen Golf. Några för vår Standard storlek fordon är Ford Focus Stationwagon och Volkswagen Golf, medan fullstorlek kan vara liknar Mercedes C Class Auto, Mercedes C220 Cdi, Mercedes C Class, BMW 3 series och Volkswagen Passat 2.0. Alla dessa bilar är ett utmärkt val för körning av alla avstånd. Alla dessa större fordon kan också ha en automatisk växellåda som ofta är önskvärt när du reser längre sträckor.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Edinburgh är Opel Zafira 5 plus 2 Seater, Ford Transit 12 Seater, Ford Galaxy 7 Seater och Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Edinburgh fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Edinburgh

Edinburgh erbjuder många underbara sevärdheter och det är så mycket enklare att besöka dessa med lyxen att din hyra bil. Många turister kommer att gå och besöka Sjöar Loch Leven, Duddingston Loch, Kinghorn Loch och Slipperfield Loch. Loch Leven är belägen ungefär 24 mil enheten och den andra är alla i närheten också. En annan typ av attraktion på din lista bör Parker av Bruntsfield Links.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Naturreservat Loch Leven, Bron Forthbron (Forth Bridge) och Forthbron (Forth Road Bridge), Byggnader Myres Castle, Kyrkan Rosslyn Chapel, Castle Edinburgh Castle, Bavelaw Castle och Craigmillar Castle, Monumentet Hopetoun Monument, Ruiner Niddry Castle och Tantallon slott (Tantallon Castle), Stadion Falkirk Stadium, Excelsior Stadium och Forthbank Stadium och Dalen Poet's Glen, Phantom's Cleugh och Maiden's Cleugh.

Inte tveka och boka din hyrbil Edinburgh idag.

Populära destinationer