Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Jersey Flygplats

På Jersey Flygplats, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Jersey Flygplats är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Jersey Flygplats finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Våra fordon varierar från små mini storlek bilar genom att människor tillämpar. Du kan också välja Manuell och automatisk överföring med hjälp av bensin eller diesel. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Peugeot 107, Fiat 500, Hyundai i10 och Toyota Aygo. Denna typ av bil är idealisk för körning om du bara kommer att driva runt staden eller korta sträckor. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Jersey Flygplats.

Om du vill ha något lite större, då sitt bästa för att titta på vår ekonomi, CD, mellanliggande och fullstorlek kategorier. På Mini Classic, Ford Fiesta, Volkswagen Polo och Nissan Micra hittar du i vår nästa kategori upp. Våra andra bilar som erbjuds på denna hyra plats bland Mercedes C220 Cdi, Volkswagen Passat 2.0, BMW 3 series, Mercedes C Class Auto och Mercedes C Class. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och komma med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? Om du reser i en grupp måste vi människor lufttrafikföretag inklusive Ford Galaxy 7 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Ford Transit 12 Seater och Opel Zafira 5 plus 2 Seater. Dessa kan bära mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Jersey Flygplats fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Jersey Flygplats

Jersey erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. Den främsta attraktionen för de flesta besökarna är Vattenfall Les Mouriers. En annan populär plats att se som lockar ett stort antal turister är Lake Saint Ouen’s Pond, så kontrollera det är du har tid.
Några andra förslag omfattar Parker Cambridge Park, Delancey Park och Saumarez Park, Kyrkans Les Galliennes Chapel och Sainte Apolline’s Chapel, Castle Castle Cornet, Monumentet Doyle Column och Clarence Battery och Dalen Le Val Rouget.

Inte tveka och boka din hyrbil Jersey Flygplats idag.

Populära destinationer