Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Berlin Tegel Flygplats

Berlin Tegel Flygplats är en mycket bekväm plats att plocka upp en hyrbil som det aktiverade du drivrutinen på din fritid till alla närliggande attraktioner för denna stad eller i närheten av städer. Mr Car Hire är numret när det gäller Biluthyrning. Boka genom oss idag och ansluta till tusentals kunder som har bokat på Berlin Tegel Flygplats eller närliggande destinationer. Vi levererar dessutom endast bilar från översta företag som omfattar till internationella varumärken som Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. För att få bästa möjliga resultat om du bilar anställa bok tidigt och få en tidig bokning-rabatt. Hyrbil Berlin Tegel Flygplats är enkelt och billigt hos oss.

Vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Våra fordon varierar från små mini storlek bilar genom att människor tillämpar. Du kan också välja Manuell och automatisk överföring med hjälp av bensin eller diesel. Våra minsta och billigaste bilar finns i kategorin mini. De har 2 dörrar och luftkonditionering och våra mest populära modeller i Tyskland innehåller Fiat 500 och Toyota Aygo. Denna typ av bil är idealisk för körning om du bara kommer att driva runt staden eller korta sträckor. Många små familjer väljer denna typ av bil. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Berlin Tegel Flygplats.

Även om denna typ av bil är idealisk för enda drivrutiner eller par, kommer vissa familjer kunde hitta bilen lite för liten. Genom att välja en bil i sortimentet ekonomi och kompakt får du mer utrymme för bagage. Vår ekonomi ingår i kategorin Volkswagen Polo, Peugeot 207, Ford Fiesta och Renault Modus. Andra bilar som erbjöds i hyra målplatsen inkluderar Volkswagen Golf, Alfa 147, Toyota Avensis och Ford Focus Stationwagon. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och kommit mest med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? Om du reser i en grupp måste vi människor lufttrafikföretag inklusive Mercedes Sprinter 9 Seater, Toyota Minibus 9 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Ford Galaxy 7 Seater och Renault Espace 7 Seater. Dessa kan bära mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Berlin Tegel Flygplats fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Berlin Tegel Flygplats

När du besöker Berlin Tegel som turist, bör du inte missa om ett besök i många av de närbelägna sevärdheterna. Du kommer att hitta Sjöar Plötzensee, Halensee, Weißensee och Krumme Lanke är mycket populära platser att besöka för många turister. Lake Plötzensee Är endast 2 mil och kommer att göra en stor dag. Parker Av Zoologischer Garten är också stora platser om du får tid.
Några andra förslag omfattar Naturreservat Landschaftsschutzgebiet Potsdamer Havelseengebiet och Byggnader Messe Berlin, Haus der Kulturen der Welt och Europa-Center.

Inte tveka och boka din hyrbil Berlin Tegel Flygplats idag.

Populära destinationer