Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Penzberg

En lämplig plats att plocka upp en hyrbil är på Penzberg. Du kan boka på ankomst eller i förväg med hjälp av formuläret bokning ovan. Tusentals turister väljer att boka sin bil genom oss så därför inte följa kostym. Vi leverera bilar genom internationellt kända bil hyra varumärken, inklusive Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att erbjuda dig ett brett spektrum av kvalitet fordon. Kom ihåg att boka i förväg ofta rekommenderas, särskilt under småprata sommarmånaderna Penzberg. Hyrbil Penzberg är enkelt och billigt hos oss.

Vi tillhandahåller ett antal olika fordon form och storlek. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Våra minsta och billigaste bilar finns i kategorin mini. De har 2 dörrar och luftkonditionering och våra mest populära modeller i Tyskland innehåller Toyota Aygo och Fiat 500. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Många små familjer väljer denna typ av bil. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Penzberg.

För en familjesemester, kan det vara en god idé att hyra något lite större och det är därför vi har mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I sortimentet ekonomi vi Renault Modus, Volkswagen Polo, Ford Fiesta och Peugeot 207. Dessa bilar har normalt 4 eller 5 dörrar. Andra fordon som erbjuds på denna hyra plats inkludera Alfa 147, Toyota Avensis, Ford Focus Stationwagon och Volkswagen Golf.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Penzberg är Ford Galaxy 7 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Toyota Minibus 9 Seater och Renault Espace 7 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Penzberg fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Penzberg

Penzberg erbjuder många underbara sevärdheter och du kommer att hitta dessa mycket lättare att se efter att du har hyrt en bil. De primära attraktionerna för de flesta besökarna är Sjöar Starnberger See, Walchensee, Tegernsee och Ammersee. Andra populära platser att se som lockar ett stort antal turister är Parker av Hofgarten, så kontrollera dessa är du har tid.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Naturreservat Naturschutzgebiet Schachen im Wettersteingebirge, Byggnader Oktoberfest, Kyrkans Wies Church, Paul-Gerhardt-Kirche och Dom zu Unserer Lieben Frau, Castle Schloß Elmau, Schloß Linderhof och Schloss Tratzberg, Köpcentrum Reim Arcaden, Monumentet Hermann von Barth Denkmal och Karlstor, Palace Schloss Possenhofen, Schloß Blutenburg och Schloss Nymphenburg, Torget Karlsplatz och Marienplatz, Torn Olympiaturm München och Dalen Hirsch Laine, Isarwinkel och Jachenau.

Inte tveka och boka din hyrbil Penzberg idag.

Populära destinationer