Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Hanoi

Hanoi är en mycket bekväm plats att plocka upp en hyrbil som det aktiverade du drivrutinen på din fritid till alla närliggande attraktioner för denna stad eller i närheten av städer. Mr Car Hire är numret när det gäller Biluthyrning. Boka genom oss idag och ansluta till tusentals kunder som har bokat på Hanoi eller närliggande destinationer. Vi levererar dessutom endast bilar från översta företag som omfattar till internationella varumärken som Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. För att få bästa möjliga resultat om du bilar anställa bok tidigt och få en tidig bokning-rabatt. Hyrbil Hanoi är enkelt och billigt hos oss.

Vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Fiat 500. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Hanoi.

Om du hittar denna typ av bil till små kan du välja en lite större bil i vår ekonomi och kompakt intervall.

Behöver en större hyrbil? Hyrbil Hanoi fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Hanoi

När du besöker Hanoi som turist, bör du inte missa om ett besök i många av de närbelägna sevärdheterna. Vissa platser som får mycket uppmärksamhet är Sjöar Hồ Hoàn Kiếm, Hoan Kiem Lake, Hồ Trúc Bạch och Hồ Tây, så det har rekommenderat att en ta en kort resa med din bil för att besöka dessa sevärdheter. Om du vill besöka något lite annorlunda, är Castle Presidential Palace, Hanoi en hög rekommendation.
Allmänhet hittar du något för alla, så om detta inte är verkligen vad du som du kan besöka Monumentet Flag Tower of Hanoi.

Inte tveka och boka din hyrbil Hanoi idag.

Populära destinationer