Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Sligo Flygplats

På Sligo Flygplats, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Sligo Flygplats är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Sligo Flygplats finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Våra fordon varierar från små mini storlek bilar genom att människor tillämpar. Du kan också välja Manuell och automatisk överföring med hjälp av bensin eller diesel. Våra minsta och billigaste bilar finns i kategorin mini. De har 2 dörrar och luftkonditionering och våra mest populära modeller i Irland innehåller Toyota Aygo, Fiat 500 och Chevrolet Matiz. Denna typ av bil är idealisk för körning om du bara kommer att driva runt staden eller korta sträckor. Många små familjer väljer denna typ av bil. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Sligo Flygplats.

Även om denna typ av bil är idealisk för enda drivrutiner eller par, kommer vissa familjer kunde hitta bilen lite för liten. Genom att välja en bil i sortimentet ekonomi och kompakt får du mer utrymme för bagage. Vår ekonomi ingår i kategorin Peugeot 207, Ford Fiesta och Nissan Micra. Våra kompakta och vanliga bilar är också populära och är något större. Dessa bilar liknar Ford Focus Stationwagon och Volkswagen Golf.

Behöver en större hyrbil? Om du reser i en grupp måste vi människor lufttrafikföretag inklusive Fiat Mulltipa, Opel Zafira 5 plus 2 Seater, Ford Galaxy 7 Seater och Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater. Dessa kan bära mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Sligo Flygplats fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Sligo Flygplats

Sligo erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. Du kommer att hitta Sjöar Lough Key, Lough Allen, Lough Conn och Lough Doo är mycket populära platser att besöka för många turister. Lake Lough Key Är endast 26 mil och kommer att göra en stor dag. En annan populär plats att se som lockar ett stort antal turister är Park Lough Key Forest Park, så kontrollera det är du har tid.
Några andra förslag omfattar Byggnader Rappa Castle, Kyrkan Ballintubber Abbey, Castle Knocklane Castle, Castle Baldwin och Classie Bawn Castle, Monumentet O’Conor’s Monument och Dalen Glenree.

Inte tveka och boka din hyrbil Sligo Flygplats idag.

Populära destinationer