Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Sligo

På Sligo, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Sligo är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Sligo finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Våra fordon varierar från små mini storlek bilar genom att människor tillämpar. Du kan också välja Manuell och automatisk överföring med hjälp av bensin eller diesel. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Toyota Aygo, Chevrolet Matiz och Fiat 500. Denna typ av bil är idealisk för körning om du bara kommer att driva runt staden eller korta sträckor. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Sligo.

Om du vill ha något lite större, då sitt bästa för att titta på vår ekonomi, CD, mellanliggande och fullstorlek kategorier. På Peugeot 207, Nissan Micra och Ford Fiesta hittar du i vår nästa kategori upp. Våra andra bilar som erbjuds på denna hyra plats bland Volkswagen Passat 2.0, Mercedes C Class, Audi A4, Volkswagen Passat Stationwagon och BMW 3 series. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och komma med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? Om du reser i en grupp måste vi människor lufttrafikföretag inklusive Ford Galaxy 7 Seater, Fiat Mulltipa, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater och Opel Zafira 5 plus 2 Seater. Dessa kan bära mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Sligo fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Sligo

Inte tveka och boka din hyrbil Sligo idag.

Populära destinationer