Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Bari Flygplats

På Bari Flygplats, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Bari Flygplats är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Bari Flygplats finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Smart Car, Toyota Aygo, Peugeot 107, Smart och Fiat 500. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Bari Flygplats.

Om du hittar denna typ av bil till små kan du välja en lite större bil i vår ekonomi och kompakt intervall. Ekonomin fordon liknar Ford Fiesta, Renault Modus och Volkswagen Polo. Dessa fordon har plats för fem passagerare och tre Medelstorlek resväskor. Våra andra bilar som erbjuds på denna hyra plats bland Volkswagen Passat 2.0, Mercedes C220 Cdi, Fiat Croma Stationwagon, Mercedes C Class och BMW 3 series. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och komma med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? För 7 och 9 platser fordon har vi människor lufttrafikföretag liknar Ford Galaxy 7 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater och Fiat Mulltipa. Det finns också Mercedes E220, Mercedes E200, Mercedes E200 Stationwagon, BMW 525 Cdi och Mercedes C220 wagon i våra Premium och lyx kategorier för affärsmän eller om du vill Unna dig. Hyrbil Bari Flygplats fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Bari Flygplats

Bari erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. Här hittar du Gamla webbplats Egnazia är en mycket populär plats att besöka för många turister och det är beläget endast 44 kilometer bort. En annan populär plats att se som lockar ett stort antal turister är Castle Castle of Charles V, så kontrollera det är du har tid.
Allmänhet hittar du något för alla, så om detta inte är verkligen vad du som du kan besöka Dalen Valle Iesce, Valle la Pentecchia och Valle d’ Itria.

Inte tveka och boka din hyrbil Bari Flygplats idag.

Populära destinationer