Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Sardinien Cagliari Flygplats

En lämplig plats att plocka upp en hyrbil är på Sardinien Cagliari Flygplats. Du kan boka på ankomst eller i förväg med hjälp av formuläret bokning ovan. Tusentals turister väljer att boka sin bil genom oss så därför inte följa kostym. Vi leverera bilar genom internationellt kända bil hyra varumärken, inklusive Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att erbjuda dig ett brett spektrum av kvalitet fordon. Kom ihåg att boka i förväg ofta rekommenderas, särskilt under småprata sommarmånaderna Sardinien Cagliari. Hyrbil Sardinien Cagliari Flygplats är enkelt och billigt hos oss.

Vi tillhandahåller ett antal olika fordon form och storlek. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Våra mini kategori har luftkonditionering och två dörrar och innehålla Smart Car, Toyota Aygo, Peugeot 107, Smart och Fiat 500. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Om du bara vill ha något som är lätt att driva denna typ av bil är perfekt. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Sardinien Cagliari Flygplats.

För en familjesemester, kan det vara en god idé att hyra något lite större och det är därför vi har mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I sortimentet ekonomi vi Ford Fiesta, Renault Modus och Volkswagen Polo. Dessa bilar har normalt 4 eller 5 dörrar. Andra fordon som erbjuds på denna hyra plats inkludera Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf och Dodge Caliber.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Sardinien Cagliari Flygplats är Ford Galaxy 7 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater och Fiat Mulltipa, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Sardinien Cagliari Flygplats fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Sardinien Cagliari Flygplats

Sardinien Cagliari erbjuder många underbara sevärdheter och du kommer att hitta dessa mycket lättare att se efter att du har hyrt en bil. De primära attraktionerna för de flesta besökarna är Sjöar Stagno di Quartu, Stàini Simbirizzi, Stagno Notteri och Stagno e Forru. Andra populära platser att se som lockar ett stort antal turister är Kyrkans av Madonna di Bonaria, så kontrollera dessa är du har tid.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Castle Castello di San Michele och Canyon Cagliari Canyon och San Lorenzo Canyon.

Inte tveka och boka din hyrbil Sardinien Cagliari Flygplats idag.

Populära destinationer