Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Sardinien Pula

Sardinien Pula är en mycket bekväm plats att plocka upp en hyrbil som det aktiverade du drivrutinen på din fritid till alla närliggande attraktioner för denna stad eller i närheten av städer. Mr Car Hire är numret när det gäller Biluthyrning. Boka genom oss idag och ansluta till tusentals kunder som har bokat på Sardinien Pula eller närliggande destinationer. Vi levererar dessutom endast bilar från översta företag som omfattar till internationella varumärken som Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. För att få bästa möjliga resultat om du bilar anställa bok tidigt och få en tidig bokning-rabatt. Hyrbil Sardinien Pula är enkelt och billigt hos oss.

Vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Våra mini kategori har luftkonditionering och två dörrar och innehålla Toyota Aygo, Smart Car, Fiat 500, Peugeot 107 och Smart. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Om du bara vill ha något som är lätt att driva denna typ av bil är perfekt. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Sardinien Pula.

För en familjesemester, kan det vara en god idé att hyra något lite större och det är därför vi har mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I sortimentet ekonomi vi Renault Modus, Ford Fiesta och Volkswagen Polo. Dessa bilar har normalt 4 eller 5 dörrar. Andra bilar som erbjöds i hyra målplatsen inkluderar Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf och Dodge Caliber. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och kommit mest med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Sardinien Pula är Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Fiat Mulltipa och Ford Galaxy 7 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Sardinien Pula fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Sardinien Pula

När du besöker Sardinien Pula som turist, bör du inte missa om ett besök i många av de närbelägna sevärdheterna. De primära attraktionerna för de flesta besökarna är Sjöar Stàini Simbirizzi, Stagno di Quartu och Stagno Notteri. Kyrkans Av Domus Dei - Ecumenical Airbase Church är också stora platser om du får tid.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Castle Castello di San Michele och Canyon San Lorenzo Canyon.

Inte tveka och boka din hyrbil Sardinien Pula idag.

Populära destinationer