Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Florens Flygplats

Florens Flygplats är en mycket bekväm plats att plocka upp en hyrbil som det aktiverade du drivrutinen på din fritid till alla närliggande attraktioner för denna stad eller i närheten av städer. Mr Car Hire är numret när det gäller Biluthyrning. Boka genom oss idag och ansluta till tusentals kunder som har bokat på Florens Flygplats eller närliggande destinationer. Vi levererar dessutom endast bilar från översta företag som omfattar till internationella varumärken som Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. För att få bästa möjliga resultat om du bilar anställa bok tidigt och få en tidig bokning-rabatt. Hyrbil Florens Flygplats är enkelt och billigt hos oss.

Vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Det finns Smart Car, Toyota Aygo, Peugeot 107, Smart och Fiat 500, som tillhör vår min kategori. De har vanligtvis två dörrar med luftkonditionering. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Om du letar efter billiga pris är är denna typ av bil perfekt Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Florens Flygplats.

Om du kommer på en familjesemester kan du vilja hyra något lite större. Du hittar bra alternativ från våra mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I kategorin ekonomi, det finns bilar som liknar Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf och Dodge Caliber. Opel Vectra Erbjuds också denna destination.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Florens Flygplats är Ford Galaxy 7 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater och Fiat Mulltipa, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Florens Flygplats fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Florens Flygplats

När du besöker Florens som turist, bör du inte missa om ett besök i många av de närbelägna sevärdheterna. Många turister kommer att gå och besöka Sjöar Bacino di Suviana, Bacino del Brasimone, Lago Baccio och Lago Santo. Bacino di Suviana är belägen ungefär 28 mil enheten och den andra är alla i närheten också. Parker Av Le Cascine är också stora platser om du får tid.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Naturreservat Natural Park Valle dell'inferno and Bandella, Bron Ponte Vecchio, Kyrkans Basilica di Santa Maria Novella, Basilica di Santa Maria del Fiore och Santa Croce, Palace Palazzo Vecchio och Palazzo Pitti, Rundat Mugello Circuit, Ruiner Semifonte, Torget Piazza della Signoria och Dalen Mugello, Casentino och Garfagnana.

Inte tveka och boka din hyrbil Florens Flygplats idag.

Populära destinationer