Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Jesolo Lido

Jesolo Lido är en mycket bekväm plats att plocka upp en hyrbil som det aktiverade du drivrutinen på din fritid till alla närliggande attraktioner för denna stad eller i närheten av städer. Mr Car Hire är numret när det gäller Biluthyrning. Boka genom oss idag och ansluta till tusentals kunder som har bokat på Jesolo Lido eller närliggande destinationer. Vi levererar dessutom endast bilar från översta företag som omfattar till internationella varumärken som Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. För att få bästa möjliga resultat om du bilar anställa bok tidigt och få en tidig bokning-rabatt. Hyrbil Jesolo Lido är enkelt och billigt hos oss.

Vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Smart, Peugeot 107, Toyota Aygo, Smart Car och Fiat 500. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Jesolo Lido.

Om du kommer på en familjesemester kan du vilja hyra något lite större. Du hittar bra alternativ från våra mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I kategorin ekonomi, det finns bilar som liknar Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf och Dodge Caliber. Opel Vectra Erbjuds också denna destination.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Jesolo Lido är Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Fiat Mulltipa, Ford Galaxy 7 Seater och Mercedes Sprinter 9 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Jesolo Lido fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Jesolo Lido

När du besöker Jesolo Lido som turist, bör du inte missa om ett besök i många av de närbelägna sevärdheterna. Många turister kommer att gå och besöka Sjöar Lago di Ripola och Lago di Lago. Lago di Ripola är belägen ungefär 28 mil enheten och den andra är alla i närheten också. Om du vill besöka något lite annorlunda, är Naturreservat Natural Park of the River Sile en hög rekommendation.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Bron Rialto Bridge, Kyrkans San Pietro di Castello, St Mark's Basilica och Santa Caterina, Köpcentrum Centro Commerciale Valecenter, Palace The Doge's Palace, Ca' Pesaro och Palazzo Fortuny, Torget Piazza San Marco, Teater La Fenice och Dalen Valle del Brenta.

Inte tveka och boka din hyrbil Jesolo Lido idag.

Populära destinationer