Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Neapel Centralstation

En lämplig plats att plocka upp en hyrbil är på Neapel Centralstation. Du kan boka på ankomst eller i förväg med hjälp av formuläret bokning ovan. Tusentals turister väljer att boka sin bil genom oss så därför inte följa kostym. Vi leverera bilar genom internationellt kända bil hyra varumärken, inklusive Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att erbjuda dig ett brett spektrum av kvalitet fordon. Kom ihåg att boka i förväg ofta rekommenderas, särskilt under småprata sommarmånaderna Neapel Centralstation. Hyrbil Neapel Centralstation är enkelt och billigt hos oss.

Vi tillhandahåller ett antal olika fordon form och storlek. Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Det finns Toyota Aygo, Smart Car, Fiat 500, Peugeot 107 och Smart, som tillhör vår min kategori. De har vanligtvis två dörrar med luftkonditionering. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Om du letar efter billiga pris är är denna typ av bil perfekt Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Neapel Centralstation.

Om du hittar denna typ av bil till små kan du välja en lite större bil i vår ekonomi och kompakt intervall. Ekonomin fordon liknar Renault Modus, Ford Fiesta och Volkswagen Polo. Dessa fordon har plats för fem passagerare och tre Medelstorlek resväskor. Våra mellanliggande och full storlek bilar är också mycket populära och är de största bilarna som är tillgängliga för 5 personer. Dessa bilar är även Volkswagen Passat 2.0, Mercedes C Class, Fiat Croma Stationwagon, BMW 3 series och Mercedes C220 Cdi.

Behöver en större hyrbil? För 7 och 9 platser fordon har vi människor lufttrafikföretag liknar Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Fiat Mulltipa och Ford Galaxy 7 Seater. Det finns också Mercedes E220, BMW 525 Cdi, Mercedes C220 wagon, Mercedes E200 och Mercedes E200 Stationwagon i våra Premium och lyx kategorier för affärsmän eller om du vill Unna dig. Hyrbil Neapel Centralstation fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Neapel Centralstation

Neapel Centralstation erbjuder många underbara sevärdheter och du kommer att hitta dessa mycket lättare att se efter att du har hyrt en bil. Vissa platser som får mycket uppmärksamhet är Sjöar Lago d' Averno, Lago Miseno, Lago del Fusaro och Lago di Patria, så det har rekommenderat att en ta en kort resa med din bil för att besöka dessa sevärdheter. Andra populära platser att se som lockar ett stort antal turister är Gamla webbplats av Herculaneum, så kontrollera dessa är du har tid.
Allmänhet hittar du något för alla, så om detta inte är verkligen vad du som du kan besöka Byggnader Castel Nuovo och Castel Sant’Elmo, Kyrkans Church of Gesù Nuovo, Cappella Sansevero och San Lorenzo Maggiore, Castle Castel dell’ Ovo, Köpcentrum La Reggia Designer Outlet, Palace Reggia di Caserta, Ruiner Cumae, Dalen Vallo di Lauro, Valle Caudina och Valle di San Pietro och Canyon Napoli Canyon.

Inte tveka och boka din hyrbil Neapel Centralstation idag.

Populära destinationer