Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Peschiera del Garda

På Peschiera del Garda, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Peschiera del Garda är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Peschiera del Garda finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Våra minsta och billigaste bilar finns i kategorin mini. De har 2 dörrar och luftkonditionering och våra mest populära modeller i Italien innehåller Toyota Aygo, Smart Car, Fiat 500, Peugeot 107 och Smart. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Många små familjer väljer denna typ av bil. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Peschiera del Garda.

Om dessa verkar lite för liten är detta inte ett problem. Vår ekonomi och kompakt kategori av bilar är större. I kategorin ekonomi kan du hitta bilar som Renault Modus, Ford Fiesta och Volkswagen Polo. Dessa bilar kommer med utmärkta hyra satser, ljus på bränsle och ett bra val för körning i staden. Våra kompakta och vanliga bilar är också populära och är något större. Dessa bilar liknar Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf och Dodge Caliber.

Behöver en större hyrbil? För 7 och 9 platser fordon har vi människor lufttrafikföretag liknar Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Fiat Mulltipa och Ford Galaxy 7 Seater. Business hyresgästers hittar eleganta fordon i kategorierna våra Premium och lyx. Dessa typer av fordon är Mercedes E220, BMW 525 Cdi, Mercedes C220 wagon, Mercedes E200 och Mercedes E200 Stationwagon. Hyrbil Peschiera del Garda fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Peschiera del Garda

Peschiera del Garda erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. En populär plats för många turister är Park Majella National Park - den ligger bara 34 kilometer bort. Om du vill besöka något lite annorlunda, då är Dalen av Valle della Pescara mycket rekommendation.

Inte tveka och boka din hyrbil Peschiera del Garda idag.

Populära destinationer