Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Ragusa

På Ragusa, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Ragusa är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Ragusa finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Våra minsta och billigaste bilar finns i kategorin mini. De har 2 dörrar och luftkonditionering och våra mest populära modeller i Italien innehåller Toyota Aygo, Smart Car, Fiat 500, Peugeot 107 och Smart. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Många små familjer väljer denna typ av bil. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Ragusa.

För en familjesemester, kan det vara en god idé att hyra något lite större och det är därför vi har mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I sortimentet ekonomi vi Ford Fiesta, Volkswagen Polo och Renault Modus. Dessa bilar har normalt 4 eller 5 dörrar. Våra kompakta och vanliga bilar är också populära och är något större. Dessa bilar liknar Volkswagen Golf, Ford Focus Stationwagon och Dodge Caliber.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Ragusa är Ford Galaxy 7 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater och Fiat Mulltipa, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Ragusa fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Ragusa

Ragusa erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. Ett ställe som får mycket uppmärksamhet i Lake Lago di Lentini, så det har rekommenderat att en ta en kort resa med din bil för att besöka denna attraktion. Om du vill besöka något lite annorlunda, då är Naturreservat av Riserva naturale orientata Oasi Faunistica di Vendicari mycket rekommendation.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Gamla webbplats Villa Romana del Casale och Byggnader Castello Maniace.

Inte tveka och boka din hyrbil Ragusa idag.

Populära destinationer