Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Sardinien Sassari

En lämplig plats att plocka upp en hyrbil är på Sardinien Sassari. Du kan boka på ankomst eller i förväg med hjälp av formuläret bokning ovan. Tusentals turister väljer att boka sin bil genom oss så därför inte följa kostym. Vi leverera bilar genom internationellt kända bil hyra varumärken, inklusive Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att erbjuda dig ett brett spektrum av kvalitet fordon. Kom ihåg att boka i förväg ofta rekommenderas, särskilt under småprata sommarmånaderna Sardinien Sassari. Hyrbil Sardinien Sassari är enkelt och billigt hos oss.

Vi tillhandahåller ett antal olika fordon form och storlek. Våra fordon varierar från små mini storlek bilar genom att människor tillämpar. Du kan också välja Manuell och automatisk överföring med hjälp av bensin eller diesel. Våra mini kategori har luftkonditionering och två dörrar och innehålla Toyota Aygo, Smart Car, Fiat 500, Peugeot 107 och Smart. Denna typ av bil är idealisk för körning om du bara kommer att driva runt staden eller korta sträckor. Om du bara vill ha något som är lätt att driva denna typ av bil är perfekt. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Sardinien Sassari.

Även om denna typ av bil är idealisk för enda drivrutiner eller par, kommer vissa familjer kunde hitta bilen lite för liten. Genom att välja en bil i sortimentet ekonomi och kompakt får du mer utrymme för bagage. Vår ekonomi ingår i kategorin Renault Modus, Ford Fiesta och Volkswagen Polo. Andra fordon som erbjuds på denna hyra plats inkludera Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf och Dodge Caliber.

Behöver en större hyrbil? Om du reser i en grupp måste vi människor lufttrafikföretag inklusive Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Fiat Mulltipa och Ford Galaxy 7 Seater. Dessa kan bära mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Sardinien Sassari fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Sardinien Sassari

Sardinien Sassari erbjuder många underbara sevärdheter och du kommer att hitta dessa mycket lättare att se efter att du har hyrt en bil. Du kommer att hitta Sjöar Lago Bunnari, Stagno di Genana, Stagno di Pilo och Lago Barazza är mycket populära platser att besöka för många turister. Lake Lago Bunnari Är endast 6 mil och kommer att göra en stor dag. Andra populära platser att se som lockar ett stort antal turister är Kyrkans av Nostra Signora de Coros, så kontrollera dessa är du har tid.
Några andra förslag omfattar Dalen Valle di Vignola.

Inte tveka och boka din hyrbil Sardinien Sassari idag.

Populära destinationer