Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Siena

På Siena, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Siena är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Siena finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Våra mini kategori har luftkonditionering och två dörrar och innehålla Toyota Aygo, Smart Car, Fiat 500, Peugeot 107 och Smart. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Om du bara vill ha något som är lätt att driva denna typ av bil är perfekt. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Siena.

För en familjesemester, kan det vara en god idé att hyra något lite större och det är därför vi har mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I sortimentet ekonomi vi Renault Modus, Ford Fiesta och Volkswagen Polo. Dessa bilar har normalt 4 eller 5 dörrar. Våra kompakta och vanliga bilar är också populära och är något större. Dessa bilar liknar Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf och Dodge Caliber.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Siena är Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Fiat Mulltipa och Ford Galaxy 7 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Siena fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Siena

Siena erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. De primära attraktionerna för de flesta besökarna är Sjöar Lago dell’ Accesa, Lago di Montepulciano och Lago di Chiusi. En annan populär plats att se som lockar ett stort antal turister är Naturreservat Natural Park Valle dell'inferno and Bandella, så kontrollera det är du har tid.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Kyrkans Ponte allo Spino, Pieve di Ponte allo Spino och San Giusto a Balli, Castle Poggiarello, Celsa och Castello di Montarrenti, Ruiner Semifonte och Dalen Val di Chiana, Val di Lama och Valle Chimento.

Inte tveka och boka din hyrbil Siena idag.

Populära destinationer