Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Astana Flygplats

Astana Flygplats är en mycket bekväm plats att plocka upp en hyrbil som det aktiverade du drivrutinen på din fritid till alla närliggande attraktioner för denna stad eller i närheten av städer. Mr Car Hire är numret när det gäller Biluthyrning. Boka genom oss idag och ansluta till tusentals kunder som har bokat på Astana Flygplats eller närliggande destinationer. Vi levererar dessutom endast bilar från översta företag som omfattar till internationella varumärken som Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. För att få bästa möjliga resultat om du bilar anställa bok tidigt och få en tidig bokning-rabatt. Hyrbil Astana Flygplats är enkelt och billigt hos oss.

Vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Våra fordon varierar från små mini storlek bilar genom att människor tillämpar. Du kan också välja Manuell och automatisk överföring med hjälp av bensin eller diesel. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Fiat 500. Denna typ av bil är idealisk för körning om du bara kommer att driva runt staden eller korta sträckor. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Astana Flygplats.

Om du vill ha något lite större, då sitt bästa för att titta på vår ekonomi, CD, mellanliggande och fullstorlek kategorier. Volvo S40 Erbjuds också denna destination.

Behöver en större hyrbil? Om du reser i en grupp måste vi människor lufttrafikföretag inklusive Toyota Minibus 9 Seater och Toyota Minibus 15 Seater. Dessa kan bära mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Astana Flygplats fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Astana Flygplats

När du besöker Astana som turist, bör du inte missa om ett besök i många av de närbelägna sevärdheterna. Vissa populära platser för många turister är Sjöar Ozero Taldykol’, Ozero Sasykkol’, Maybalyq Köli och Ozero Tazkol’, med Ozero Taldykol’ belägna bara Lake kilometer bort.

Inte tveka och boka din hyrbil Astana Flygplats idag.

Populära destinationer