Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Astana

En lämplig plats att plocka upp en hyrbil är på Astana. Du kan boka på ankomst eller i förväg med hjälp av formuläret bokning ovan. Tusentals turister väljer att boka sin bil genom oss så därför inte följa kostym. Vi leverera bilar genom internationellt kända bil hyra varumärken, inklusive Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att erbjuda dig ett brett spektrum av kvalitet fordon. Kom ihåg att boka i förväg ofta rekommenderas, särskilt under småprata sommarmånaderna Astana. Hyrbil Astana är enkelt och billigt hos oss.

Vi tillhandahåller ett antal olika fordon form och storlek. Våra fordon varierar från små mini storlek bilar genom att människor tillämpar. Du kan också välja Manuell och automatisk överföring med hjälp av bensin eller diesel. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Fiat 500. Denna typ av bil är idealisk för körning om du bara kommer att driva runt staden eller korta sträckor. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Astana.

Om du vill ha något lite större, då sitt bästa för att titta på vår ekonomi, CD, mellanliggande och fullstorlek kategorier. Våra mellanliggande och full storlek bilar är också mycket populära och är de största bilarna som är tillgängliga för 5 personer. Dessa bilar är även Honda Legend.

Behöver en större hyrbil? Om du reser i en grupp måste vi människor lufttrafikföretag inklusive Toyota Minibus 15 Seater och Toyota Minibus 9 Seater. Dessa kan bära mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Astana fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Astana

Astana erbjuder många underbara sevärdheter och du kommer att hitta dessa mycket lättare att se efter att du har hyrt en bil. Vissa populära platser för många turister är Sjöar Ozero Taldykol’, Maybalyq Köli, Ozero Sasykkol’ och Ozero Tazkol’, med Ozero Taldykol’ belägna bara Lake kilometer bort.

Inte tveka och boka din hyrbil Astana idag.

Populära destinationer