Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Chitre

På Chitre, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Chitre är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Chitre finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Våra fordon varierar från små mini storlek bilar genom att människor tillämpar. Du kan också välja Manuell och automatisk överföring med hjälp av bensin eller diesel. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Fiat 500 och Suzuki Alto. Denna typ av bil är idealisk för körning om du bara kommer att driva runt staden eller korta sträckor. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Chitre.

Om du vill ha något lite större, då sitt bästa för att titta på vår ekonomi, CD, mellanliggande och fullstorlek kategorier. På Renault Clio, Toyota Echo, Nissan Micra, Volkswagen Polo och Hyundai Getz hittar du i vår nästa kategori upp. Våra andra bilar som erbjuds på denna hyra plats bland Honda Legend. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och komma med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? Om du reser i en grupp måste vi människor lufttrafikföretag inklusive Toyota Minibus 9 Seater och Dodge Caravan. Dessa kan bära mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Chitre fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Chitre

Chitre erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. Vissa populära platser för många turister är Sjöar Ciénaga Juncalillo, Ciénaga de La Macana och Ciénaga Las Pitahallas, med Ciénaga Juncalillo belägna bara Lake kilometer bort.

Inte tveka och boka din hyrbil Chitre idag.

Populära destinationer