Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Santiago

Santiago är en mycket bekväm plats att plocka upp en hyrbil som det aktiverade du drivrutinen på din fritid till alla närliggande attraktioner för denna stad eller i närheten av städer. Mr Car Hire är numret när det gäller Biluthyrning. Boka genom oss idag och ansluta till tusentals kunder som har bokat på Santiago eller närliggande destinationer. Vi levererar dessutom endast bilar från översta företag som omfattar till internationella varumärken som Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. För att få bästa möjliga resultat om du bilar anställa bok tidigt och få en tidig bokning-rabatt. Hyrbil Santiago är enkelt och billigt hos oss.

Vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Suzuki Alto och Fiat 500. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Santiago.

Om du kommer på en familjesemester kan du vilja hyra något lite större. Du hittar bra alternativ från våra mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I kategorin ekonomi, det finns bilar som liknar Peugeot 307, Volkswagen Golf, Volkswagen Golf 3 or 5 dr och Ford Mondeo. Opel Vectra Erbjuds också denna destination.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Santiago är Dodge Caravan och Toyota Minibus 9 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Santiago fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Santiago

När du besöker Santiago som turist, bör du inte missa om ett besök i många av de närbelägna sevärdheterna. Många turister kommer att gå och besöka Vattenfall El Salto de Bale och Cascada Alejandro. El Salto de Bale är belägen ungefär 38 mil enheten och den andra är alla i närheten också.

Inte tveka och boka din hyrbil Santiago idag.

Populära destinationer