Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Erlangen

På Erlangen, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Erlangen är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Erlangen finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Våra minsta och billigaste bilar finns i kategorin mini. De har 2 dörrar och luftkonditionering och våra mest populära modeller i Tyskland innehåller Toyota Aygo och Fiat 500. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Många små familjer väljer denna typ av bil. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Erlangen.

Om dessa verkar lite för liten är detta inte ett problem. Vår ekonomi och kompakt kategori av bilar är större. I kategorin ekonomi kan du hitta bilar som Ford Fiesta, Renault Modus, Peugeot 207 och Volkswagen Polo. Dessa bilar kommer med utmärkta hyra satser, ljus på bränsle och ett bra val för körning i staden. Våra kompakta och vanliga bilar är också populära och är något större. Dessa bilar liknar Ford Focus Stationwagon, Alfa 147, Toyota Avensis och Volkswagen Golf.

Behöver en större hyrbil? För 7 och 9 platser fordon har vi människor lufttrafikföretag liknar Ford Galaxy 7 Seater, Toyota Minibus 9 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater och Renault Espace 7 Seater. Business hyresgästers hittar eleganta fordon i kategorierna våra Premium och lyx. Dessa typer av fordon är Mercedes E200 Stationwagon, Mercedes C220 wagon, Mercedes E200 och Mercedes ML400. Hyrbil Erlangen fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Erlangen

Erlangen erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. Många turister kommer att gå och besöka Sjöar Stephans Weiher, Welles Weiher, Großer Bischofsweiher och Kleiner Bischofsweiher när de går till Erlangen. En annan populär plats att se som lockar ett stort antal turister är Park Naturpark Steigerwald, så kontrollera det är du har tid.
Allmänhet hittar du något för alla, så om detta inte är verkligen vad du som du kan besöka Kyrkans Johanneskirche och Katholische Kirche, Castle Nürnberger Burg, Schloß Weißenstein och Altenburg, Monumentet Zeppelinhaupttribüne, Stadion EasyCredit-Stadion (Frankenstadion) och Torn Fernmeldeturm Nürnberg.

Inte tveka och boka din hyrbil Erlangen idag.

Populära destinationer