Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Nürnberg Centralstation

En lämplig plats att plocka upp en hyrbil är på Nürnberg Centralstation. Du kan boka på ankomst eller i förväg med hjälp av formuläret bokning ovan. Tusentals turister väljer att boka sin bil genom oss så därför inte följa kostym. Vi leverera bilar genom internationellt kända bil hyra varumärken, inklusive Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att erbjuda dig ett brett spektrum av kvalitet fordon. Kom ihåg att boka i förväg ofta rekommenderas, särskilt under småprata sommarmånaderna Nürnberg Centralstation. Hyrbil Nürnberg Centralstation är enkelt och billigt hos oss.

Vi tillhandahåller ett antal olika fordon form och storlek. Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Det finns Toyota Aygo och Fiat 500, som tillhör vår min kategori. De har vanligtvis två dörrar med luftkonditionering. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Om du letar efter billiga pris är är denna typ av bil perfekt Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Nürnberg Centralstation.

Om du hittar denna typ av bil till små kan du välja en lite större bil i vår ekonomi och kompakt intervall. Ekonomin fordon liknar Peugeot 207, Volkswagen Polo, Ford Fiesta och Renault Modus. Dessa fordon har plats för fem passagerare och tre Medelstorlek resväskor. Våra mellanliggande och full storlek bilar är också mycket populära och är de största bilarna som är tillgängliga för 5 personer. Dessa bilar är även Mercedes C Class Auto, Audi A4 Avant Estate, Volkswagen Passat 2.0, Mercedes C Class, BMW 3 Series och Audi A4.

Behöver en större hyrbil? För 7 och 9 platser fordon har vi människor lufttrafikföretag liknar Toyota Minibus 9 Seater, Ford Galaxy 7 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Renault Espace 7 Seater och Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater. Det finns också Mercedes E200 Stationwagon, Mercedes E200, Mercedes ML400 och Mercedes C220 wagon i våra Premium och lyx kategorier för affärsmän eller om du vill Unna dig. Hyrbil Nürnberg Centralstation fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Nürnberg Centralstation

Nürnberg Centralstation erbjuder många underbara sevärdheter och du kommer att hitta dessa mycket lättare att se efter att du har hyrt en bil. Vissa platser som får mycket uppmärksamhet är Sjöar Großer Dutzendteich, Kleiner Dutzendteich, Kreuz-Weiher och Stephans Weiher, så det har rekommenderat att en ta en kort resa med din bil för att besöka dessa sevärdheter. Du kanske också vill ha Naturpark Steigerwald (en Park).
Allmänhet hittar du något för alla, så om detta inte är verkligen vad du som du kan besöka Kyrkans Katholische Kirche och Johanneskirche, Castle Nürnberger Burg, Schloß Weißenstein och Altenburg, Monumentet Zeppelinhaupttribüne, Stadion EasyCredit-Stadion (Frankenstadion) och Torn Fernmeldeturm Nürnberg.

Inte tveka och boka din hyrbil Nürnberg Centralstation idag.

Populära destinationer