Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Bogotá City

Bogotá City är en mycket bekväm plats att plocka upp en hyrbil som det aktiverade du drivrutinen på din fritid till alla närliggande attraktioner för denna stad eller i närheten av städer. Mr Car Hire är numret när det gäller Biluthyrning. Boka genom oss idag och ansluta till tusentals kunder som har bokat på Bogotá City eller närliggande destinationer. Vi levererar dessutom endast bilar från översta företag som omfattar till internationella varumärken som Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. För att få bästa möjliga resultat om du bilar anställa bok tidigt och få en tidig bokning-rabatt. Hyrbil Bogotá City är enkelt och billigt hos oss.

Vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Våra fordon varierar från små mini storlek bilar genom att människor tillämpar. Du kan också välja Manuell och automatisk överföring med hjälp av bensin eller diesel. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Peugeot 106 och Fiat 500. Denna typ av bil är idealisk för körning om du bara kommer att driva runt staden eller korta sträckor. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Bogotá City.

Om du vill ha något lite större, då sitt bästa för att titta på vår ekonomi, CD, mellanliggande och fullstorlek kategorier. På Toyota Yaris och Renault Kangoo hittar du i vår nästa kategori upp. Volvo S40 Erbjuds också denna destination.

Behöver en större hyrbil? Hyrbil Bogotá City fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Bogotá City

När du besöker Bogotá City som turist, bör du inte missa om ett besök i många av de närbelägna sevärdheterna. Den främsta attraktionen för de flesta besökarna är Vattenfall Salto de Tequendama. Sjöar Av Lago Timiza är också stora platser om du får tid.
Några andra förslag omfattar Parker Parque Central Simón Bolivar, Parque Recreodeportivo El Salitre och Parque El Lago, Kyrkans Basílica Santuario del Señor Caído de Monserrate, Iglesia del Veinte de Julio och El Retiro och Köpcentra Andino Centro Comercial, Centro Comercial Bulevar Niza och Centro Comercial Unicentro.

Inte tveka och boka din hyrbil Bogotá City idag.

Populära destinationer