Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Cali

Mr Car Hire kan ordna en hyra bil du direkt på Cali genom bokning via vår webbplats eller välja att samla in ett fordon vid ankomsten. När du kommer att välja en leverantör sedan varför inte använda oss. Det finns många företag som kan reda ut din bil hyra behov, men inte många bedöms som mycket som vi. Vi erbjuder endast högkvalitativa fordon genom väl vet inköp, inklusive internationella leveranser av Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. Kom ihåg att boka i förväg rekommenderas starkt, särskilt under småprata sommarmånaderna Cali. Detta är särskilt fallet om du behöver en speciell typ av fordon om 7 och 9 platser fordon. Hyrbil Cali är enkelt och billigt hos oss.

Du kan välja från 30 olika fordon vid Cali Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Fiat 500 och Peugeot 106. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Cali.

Om du hittar denna typ av bil till små kan du välja en lite större bil i vår ekonomi och kompakt intervall. Ekonomin fordon liknar Toyota Yaris och Renault Kangoo. Dessa fordon har plats för fem passagerare och tre Medelstorlek resväskor. Andra fordon som erbjuds på denna hyra plats inkludera .

Behöver en större hyrbil? Hyrbil Cali fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Cali

Cali erbjuder många museer, gallerier, restauranger och teatrar att se. När du hyra en bil är du fri att utforska alla dessa tecken. Vissa platser som får mycket uppmärksamhet är Sjöar Laguna de Volcanes, Laguna Colorada, Laguna El Chivo och Laguna Las Dantas, så det har rekommenderat att en ta en kort resa med din bil för att besöka dessa sevärdheter. En annan typ av attraktion på din lista bör Park Parque Nacional Natural Cordillera de Los Pichachos.

Inte tveka och boka din hyrbil Cali idag.

Populära destinationer