Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Cali International Flygplats

En lämplig plats att plocka upp en hyrbil är på Cali International Flygplats. Du kan boka på ankomst eller i förväg med hjälp av formuläret bokning ovan. Tusentals turister väljer att boka sin bil genom oss så därför inte följa kostym. Vi leverera bilar genom internationellt kända bil hyra varumärken, inklusive Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att erbjuda dig ett brett spektrum av kvalitet fordon. Kom ihåg att boka i förväg ofta rekommenderas, särskilt under småprata sommarmånaderna Cali. Hyrbil Cali International Flygplats är enkelt och billigt hos oss.

Vi tillhandahåller ett antal olika fordon form och storlek. Våra fordon varierar från små mini storlek bilar genom att människor tillämpar. Du kan också välja Manuell och automatisk överföring med hjälp av bensin eller diesel. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Peugeot 106 och Fiat 500. Denna typ av bil är idealisk för körning om du bara kommer att driva runt staden eller korta sträckor. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Cali International Flygplats.

Om du vill ha något lite större, då sitt bästa för att titta på vår ekonomi, CD, mellanliggande och fullstorlek kategorier. På Renault Kangoo och Toyota Yaris hittar du i vår nästa kategori upp. Våra mellanliggande och full storlek bilar är också mycket populära och är de största bilarna som är tillgängliga för 5 personer. Dessa bilar är även .

Behöver en större hyrbil? Hyrbil Cali International Flygplats fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Cali International Flygplats

Cali erbjuder många underbara sevärdheter och du kommer att hitta dessa mycket lättare att se efter att du har hyrt en bil. Vissa populära platser för många turister är Sjöar Laguna de Volcanes, Laguna Colorada, Laguna El Chivo och Laguna Las Dantas, med Laguna de Volcanes belägna bara Lake kilometer bort. Du kanske också vill ha Parque Nacional Natural Cordillera de Los Pichachos (en Park).

Inte tveka och boka din hyrbil Cali International Flygplats idag.

Populära destinationer