Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Florens Finiguerra

Florens Finiguerra är en mycket bekväm plats att plocka upp en hyrbil som det aktiverade du drivrutinen på din fritid till alla närliggande attraktioner för denna stad eller i närheten av städer. Mr Car Hire är numret när det gäller Biluthyrning. Boka genom oss idag och ansluta till tusentals kunder som har bokat på Florens Finiguerra eller närliggande destinationer. Vi levererar dessutom endast bilar från översta företag som omfattar till internationella varumärken som Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. För att få bästa möjliga resultat om du bilar anställa bok tidigt och få en tidig bokning-rabatt. Hyrbil Florens Finiguerra är enkelt och billigt hos oss.

Vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Våra minsta och billigaste bilar finns i kategorin mini. De har 2 dörrar och luftkonditionering och våra mest populära modeller i Italien innehåller Toyota Aygo, Smart Car, Fiat 500, Peugeot 107 och Smart. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Många små familjer väljer denna typ av bil. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Florens Finiguerra.

Om dessa verkar lite för liten är detta inte ett problem. Vår ekonomi och kompakt kategori av bilar är större. I kategorin ekonomi kan du hitta bilar som Renault Modus, Ford Fiesta och Volkswagen Polo. Dessa bilar kommer med utmärkta hyra satser, ljus på bränsle och ett bra val för körning i staden. Andra bilar som erbjöds i hyra målplatsen inkluderar Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf och Dodge Caliber. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och kommit mest med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? För 7 och 9 platser fordon har vi människor lufttrafikföretag liknar Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Fiat Mulltipa och Ford Galaxy 7 Seater. Business hyresgästers hittar eleganta fordon i kategorierna våra Premium och lyx. Dessa typer av fordon är Mercedes E220, BMW 525 Cdi, Mercedes C220 wagon, Mercedes E200 och Mercedes E200 Stationwagon. Hyrbil Florens Finiguerra fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Florens Finiguerra

När du besöker Florens Finiguerra som turist, bör du inte missa om ett besök i många av de närbelägna sevärdheterna. Många turister kommer att gå och besöka Sjöar Bacino del Brasimone, Bacino di Suviana, Lago Baccio och Lago Santo när de går till Florens Finiguerra. Parker Av Parco delle Cascine är också stora platser om du får tid.
Allmänhet hittar du något för alla, så om detta inte är verkligen vad du som du kan besöka Naturreservat Natural Park Valle dell'inferno and Bandella, Bron Ponte Vecchio, Kyrkans Basilica di Santa Maria Novella, Basilica di Santa Maria del Fiore och Santa Croce, Palace Palazzo Vecchio och Palazzo Pitti, Rundat Mugello Circuit, Ruiner Semifonte, Torget Piazza della Signoria och Dalen Mugello, Casentino och Valle Chimento.

Inte tveka och boka din hyrbil Florens Finiguerra idag.

Populära destinationer