Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Lodi

På Lodi, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Lodi är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Lodi finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Det finns Toyota Aygo, Smart Car, Fiat 500, Peugeot 107 och Smart, som tillhör vår min kategori. De har vanligtvis två dörrar med luftkonditionering. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Om du letar efter billiga pris är är denna typ av bil perfekt Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Lodi.

Om du kommer på en familjesemester kan du vilja hyra något lite större. Du hittar bra alternativ från våra mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I kategorin ekonomi, det finns bilar som liknar Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf och Dodge Caliber. Våra andra bilar som erbjuds på denna hyra plats bland Volkswagen Passat 2.0, Mercedes C Class, Fiat Croma Stationwagon, BMW 3 series och Mercedes C220 Cdi. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och komma med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Lodi är Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Fiat Mulltipa och Ford Galaxy 7 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Lodi fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Lodi

Lodi erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. Många turister kommer att gå och besöka Lake Lago d’ Iseo när de går till Lodi. Om du vill besöka något lite annorlunda, då är Parker av Besozza mycket rekommendation.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Kyrkans Mailänder Dom, Santa Maria delle Grazie och Duomo di Milano, Castle Castello Sforzesco och Castello di Trezzo, Köpcentra Centro Commerciale Fiordaliso, Corso Matteotti och Centro Comm Carosello, Stadion Stadio Breda och Autodromo Nazionale Monza och Dalen Valle dell’ Adda, Valle Cavalline och Val Trompia.

Inte tveka och boka din hyrbil Lodi idag.

Populära destinationer