Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Monza

Om du planerar att besöka de närliggande sevärdheterna till Monza sedan dess rekommenderade att hyra en bil så du kan köra på din fritid utan förlitar sig på kollektivtrafiken. Med Mr Car Hire boka din bil är enkelt och att därför vi bedöms 1 av tusentals antal kunder. Många Biluthyrning leverantörerna tillhandahålla omfattande webbplatser men inte många ger en opartisk prisjämförelse i likhet med oss så boka med oss idag och vi kommer att ge dig en sant prisjämförelse av varumärken som Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar. Kom ihåg att boka i förväg rekommenderas starkt. Du bara får inte ett större urval av fordon, men du får också tidig bokning rabatter. Hyrbil Monza är enkelt och billigt hos oss.

De fordon som vi levererar för Monza finns i många former och storlekar. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Våra minsta och billigaste bilar finns i kategorin mini. De har 2 dörrar och luftkonditionering och våra mest populära modeller i Italien innehåller Toyota Aygo, Smart Car, Smart, Peugeot 107 och Fiat 500. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Många små familjer väljer denna typ av bil. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Monza.

För en familjesemester, kan det vara en god idé att hyra något lite större och det är därför vi har mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I sortimentet ekonomi vi Volkswagen Polo, Ford Fiesta och Renault Modus. Dessa bilar har normalt 4 eller 5 dörrar. Volkswagen Golf, Dodge Caliber och Ford Focus Stationwagon Erbjuds också på den här platsen.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Monza är Fiat Mulltipa, Ford Galaxy 7 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater och Mercedes Sprinter 9 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Monza fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Monza

Monza erbjuder många underbara sevärdheter och det är så mycket enklare att besöka dessa med lyxen att din hyra bil. De primära attraktionerna för de flesta besökarna är Sjöar Lago di Annone, Comosjön (Lago di Como), Lago di Montorfano och Lago di Alserio. En annan typ av attraktion på din lista bör Parker av Parco Sempione.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Kyrkans Santa Maria delle Grazie, Mailänder Dom och Mailänder Scala, Castle Castello Sforzesco och Castello di Trezzo, Köpcentra Corso Matteotti, Corso Como och Centro commerciale Sarca, Stadion Stadio Breda och Autodromo Nazionale Monza och Dalen Valassina, Valle Cavalline och Valle dell’ Adda.

Inte tveka och boka din hyrbil Monza idag.

Populära destinationer