Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Carnaxide

På Carnaxide, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Carnaxide är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Carnaxide finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Det finns Peugeot 107, Volkswagen Lupo, Fiat 500, Toyota Aygo och Hyundai i10, som tillhör vår min kategori. De har vanligtvis två dörrar med luftkonditionering. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Om du letar efter billiga pris är är denna typ av bil perfekt Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Carnaxide.

Om du kommer på en familjesemester kan du vilja hyra något lite större. Du hittar bra alternativ från våra mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I kategorin ekonomi, det finns bilar som liknar Toyota Avensis, Ford Focus Stationwagon och Volkswagen Golf. Våra andra bilar som erbjuds på denna hyra plats bland Volkswagen Passat Stationwagon, Volkswagen Passat 2.0, BMW 3 Series, Peugeot 607, Mercedes C220 Cdi och Mercedes C Class. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och komma med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Carnaxide är Volkswagen Caravelle, Mercedes Sprinter 9 Seater, Ford Galaxy 7 Seater och Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Carnaxide fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Carnaxide

Carnaxide erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. Många turister kommer att gå och besöka Sjöar Lagoa do Milho och Barragem de Magos. Lagoa do Milho är belägen ungefär 42 mil enheten och den andra är alla i närheten också. Om du vill besöka något lite annorlunda, då är Parker av Park Eduardo VII mycket rekommendation.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Bron Vasco-da-Gama-Brücke, Byggnader Carmo Konvent, Kyrkans Lisbon Cathedral, Estrela Basilica och Kathedrale Sé Patriarcal, Castle Castelo de São Jorge och Castle of São Jorge, Köpcentra Twin Towers, Amoreiras och Cascais Shopping, Monumentet Denkmal der Entdeckungen och António José de Almeida (statue), Operahus Oper de São Carlos, Palace Queluz National Palace, Sintra National Palace och Mafra National Palace, Torget Rossio, Praça da Figueira och Praça do Comércio, Torn Vasco-da-Gama-Turm, Dalen Vale de Alcântara, Vale de Frades och Vale de Capados och Canyon Lisboa Canyon och Cascais Canyon.

Inte tveka och boka din hyrbil Carnaxide idag.

Populära destinationer