Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Lagos

På Lagos, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Lagos är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Lagos finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Det finns Peugeot 107, Volkswagen Lupo, Fiat 500, Toyota Aygo och Hyundai i10, som tillhör vår min kategori. De har vanligtvis två dörrar med luftkonditionering. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Om du letar efter billiga pris är är denna typ av bil perfekt Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Lagos.

Om du hittar denna typ av bil till små kan du välja en lite större bil i vår ekonomi och kompakt intervall. Ekonomin fordon liknar Volkswagen Polo, Peugeot 207 Stationwagon och Ford Fiesta. Dessa fordon har plats för fem passagerare och tre Medelstorlek resväskor. Våra andra bilar som erbjuds på denna hyra plats bland Volkswagen Passat Stationwagon, Volkswagen Passat 2.0, BMW 3 Series, Peugeot 607, Mercedes C220 Cdi och Mercedes C Class. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och komma med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? För 7 och 9 platser fordon har vi människor lufttrafikföretag liknar Volkswagen Caravelle, Mercedes Sprinter 9 Seater, Ford Galaxy 7 Seater och Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater. Det finns också BMW 525 Cdi, Mercedes E220, Mercedes E200 och Mercedes C220 wagon i våra Premium och lyx kategorier för affärsmän eller om du vill Unna dig. Hyrbil Lagos fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Lagos

Lagos erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. Vissa platser som får mycket uppmärksamhet är Sjöar Lagoa de Budens, Lagoa do Bordoal, Lagoa do Jardim och Lagoa Funda, så det har rekommenderat att en ta en kort resa med din bil för att besöka dessa sevärdheter. En annan populär plats att se som lockar ett stort antal turister är Castle Fortaleza de Sagres, så kontrollera det är du har tid.
Allmänhet hittar du något för alla, så om detta inte är verkligen vad du som du kan besöka Canyon Portimão Canyon och São Vicente Canyon.

Inte tveka och boka din hyrbil Lagos idag.

Populära destinationer