Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Lissabon City

Lissabon City är en mycket bekväm plats att plocka upp en hyrbil som det aktiverade du drivrutinen på din fritid till alla närliggande attraktioner för denna stad eller i närheten av städer. Mr Car Hire är numret när det gäller Biluthyrning. Boka genom oss idag och ansluta till tusentals kunder som har bokat på Lissabon City eller närliggande destinationer. Vi levererar dessutom endast bilar från översta företag som omfattar till internationella varumärken som Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. För att få bästa möjliga resultat om du bilar anställa bok tidigt och få en tidig bokning-rabatt. Hyrbil Lissabon City är enkelt och billigt hos oss.

Vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Våra fordon varierar från små mini storlek bilar genom att människor tillämpar. Du kan också välja Manuell och automatisk överföring med hjälp av bensin eller diesel. Våra mini kategori har luftkonditionering och två dörrar och innehålla Peugeot 107, Volkswagen Lupo, Fiat 500, Toyota Aygo och Hyundai i10. Denna typ av bil är idealisk för körning om du bara kommer att driva runt staden eller korta sträckor. Om du bara vill ha något som är lätt att driva denna typ av bil är perfekt. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Lissabon City.

Även om denna typ av bil är idealisk för enda drivrutiner eller par, kommer vissa familjer kunde hitta bilen lite för liten. Genom att välja en bil i sortimentet ekonomi och kompakt får du mer utrymme för bagage. Vår ekonomi ingår i kategorin Volkswagen Polo, Peugeot 207 Stationwagon och Ford Fiesta. Andra bilar som erbjöds i hyra målplatsen inkluderar Toyota Avensis, Ford Focus Stationwagon och Volkswagen Golf. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och kommit mest med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? Om du reser i en grupp måste vi människor lufttrafikföretag inklusive Volkswagen Caravelle, Mercedes Sprinter 9 Seater, Ford Galaxy 7 Seater och Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater. Dessa kan bära mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Lissabon City fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Lissabon City

När du besöker Lissabon City som turist, bör du inte missa om ett besök i många av de närbelägna sevärdheterna. Du kommer att hitta Sjöar Lagoa do Milho och Barragem de Magos är mycket populära platser att besöka för många turister. Lake Lagoa do Milho Är endast 38 mil och kommer att göra en stor dag. Parker Av Jardim Botânico är också stora platser om du får tid.
Några andra förslag omfattar Bron Vasco-da-Gama-Brücke, Byggnader Carmo Konvent, Kyrkans Lisbon Cathedral, Estrela Basilica och Kathedrale Sé Patriarcal, Castle Castelo de São Jorge och Castle of São Jorge, Köpcentra Amoreiras, Twin Towers och Cascais Shopping, Monumentet António José de Almeida (statue) och Denkmal der Entdeckungen, Operahus Oper de São Carlos, Palace Queluz National Palace, Sintra National Palace och Mafra National Palace, Torget Rossio, Praça da Figueira och Praça do Comércio, Torn Vasco-da-Gama-Turm, Dalen Vale de Alcântara, Vale de Frades och Vale de Capados och Canyon Lisboa Canyon och Cascais Canyon.

Inte tveka och boka din hyrbil Lissabon City idag.

Populära destinationer