Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Cascais

Cascais är en mycket bekväm plats att plocka upp en hyrbil som det aktiverade du drivrutinen på din fritid till alla närliggande attraktioner för denna stad eller i närheten av städer. Mr Car Hire är numret när det gäller Biluthyrning. Boka genom oss idag och ansluta till tusentals kunder som har bokat på Cascais eller närliggande destinationer. Vi levererar dessutom endast bilar från översta företag som omfattar till internationella varumärken som Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. För att få bästa möjliga resultat om du bilar anställa bok tidigt och få en tidig bokning-rabatt. Hyrbil Cascais är enkelt och billigt hos oss.

Vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Det finns Peugeot 107, Volkswagen Lupo, Fiat 500, Toyota Aygo och Hyundai i10, som tillhör vår min kategori. De har vanligtvis två dörrar med luftkonditionering. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Om du letar efter billiga pris är är denna typ av bil perfekt Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Cascais.

Om du kommer på en familjesemester kan du vilja hyra något lite större. Du hittar bra alternativ från våra mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I kategorin ekonomi, det finns bilar som liknar Toyota Avensis, Ford Focus Stationwagon och Volkswagen Golf. Opel Vectra Erbjuds också denna destination.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Cascais är Volkswagen Caravelle, Mercedes Sprinter 9 Seater, Ford Galaxy 7 Seater och Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Cascais fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Cascais

När du besöker Cascais som turist, bör du inte missa om ett besök i många av de närbelägna sevärdheterna. Många turister kommer att gå och besöka Sjöar Lagoa do Milho och Barragem de Magos. Lagoa do Milho är belägen ungefär 50 mil enheten och den andra är alla i närheten också. Parker Av Park Eduardo VII är också stora platser om du får tid.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Bron Vasco-da-Gama-Brücke, Byggnader Carmo Konvent, Kyrkans Lisbon Cathedral, Igreja da Terrugem och Igreja do Magoito, Castle Castle of São Jorge och Castelo de São Jorge, Köpcentra Cascais Shopping, Twin Towers och Amoreiras, Monumentet Denkmal der Entdeckungen och António José de Almeida (statue), Operahus Oper de São Carlos, Palace Sintra National Palace, Queluz National Palace och Mafra National Palace, Torget Rossio, Praça da Figueira och Praça do Comércio, Torn Vasco-da-Gama-Turm, Dalen Vale de Alcântara, Vale de Frades och Vale de Capados och Canyon Lisboa Canyon och Cascais Canyon.

Inte tveka och boka din hyrbil Cascais idag.

Populära destinationer