Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Santarem

På Santarem, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Santarem är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Santarem finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Våra minsta och billigaste bilar finns i kategorin mini. De har 2 dörrar och luftkonditionering och våra mest populära modeller i Portugal innehåller Peugeot 107, Fiat 500, Toyota Aygo, Hyundai i10 och Volkswagen Lupo. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Många små familjer väljer denna typ av bil. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Santarem.

För en familjesemester, kan det vara en god idé att hyra något lite större och det är därför vi har mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I sortimentet ekonomi vi Volkswagen Polo, Ford Fiesta och Peugeot 207 Stationwagon. Dessa bilar har normalt 4 eller 5 dörrar. Våra kompakta och vanliga bilar är också populära och är något större. Dessa bilar liknar Ford Focus Stationwagon, Toyota Avensis och Volkswagen Golf.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Santarem är Mercedes Sprinter 9 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Volkswagen Caravelle och Ford Galaxy 7 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Santarem fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Santarem

Santarem erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. De primära attraktionerna för de flesta besökarna är Sjöar Barragem de Magos, Lagoa Pequena, Lagoa Grande och Lagoa do Porco. En annan populär plats att se som lockar ett stort antal turister är Park Buddha Eden, så kontrollera det är du har tid.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Kyrkans Igreja de São João das Lampas, Igreja da Terrugem och Igreja do Magoito, Palace Mafra National Palace, Sintra National Palace och Pena National Palace, Dalen Vale de Santa Maria, Vale das Caldeiras och Vale da Franca och Canyon Nazaré Canyon.

Inte tveka och boka din hyrbil Santarem idag.

Populära destinationer