Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Santo Tirso

På Santo Tirso, kan du ordna att hyra en bil vid ankomsten eller i förväg via vår webbplats. Det bästa stället att få din bil är genom oss Mr Car Hire, som klassificerats av tusentals på kunder. Vi jämför tusentals inköp, inklusive Hertz, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att ge dig bästa möjliga resultat. Om du bokar i förväg det är inte bara billigare på grund av tidig bokning rabatter, det är också mer praktiskt ad pappersarbete kommer att fyllas i i förväg till din ankomst. Hyrbil Santo Tirso är enkelt och billigt hos oss.

Fordon vi leverera för Santo Tirso finns i alla former och storlekar, och vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Peugeot 107, Fiat 500, Toyota Aygo, Hyundai i10 och Volkswagen Lupo. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Santo Tirso.

Om du hittar denna typ av bil till små kan du välja en lite större bil i vår ekonomi och kompakt intervall. Ekonomin fordon liknar Volkswagen Polo, Ford Fiesta och Peugeot 207 Stationwagon. Dessa fordon har plats för fem passagerare och tre Medelstorlek resväskor. Våra andra bilar som erbjuds på denna hyra plats bland Mercedes C Class, Volkswagen Passat Stationwagon, Mercedes C220 Cdi, BMW 3 Series, Peugeot 607 och Volkswagen Passat 2.0. Bilar i dessa kategorier har fyra dörrar och komma med ett urval av manuell eller automatisk överföring.

Behöver en större hyrbil? För 7 och 9 platser fordon har vi människor lufttrafikföretag liknar Mercedes Sprinter 9 Seater, Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Volkswagen Caravelle och Ford Galaxy 7 Seater. Det finns också BMW 525 Cdi, Mercedes E220, Mercedes E200 och Mercedes C220 wagon i våra Premium och lyx kategorier för affärsmän eller om du vill Unna dig. Hyrbil Santo Tirso fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Santo Tirso

Santo Tirso erbjuder många fantastiska platser att se och de är alla mycket lättare att se när du har hyrt en bil. Här hittar du Bron Ponte da Arrábida är en mycket populär plats att besöka för många turister och det är beläget endast 22 kilometer bort. Om du vill besöka något lite annorlunda, då är Kyrkans av Igreja de Santa Eulália de Lamelas mycket rekommendation.
Allmänhet hittar du något för alla, så om detta inte är verkligen vad du som du kan besöka Stadion Estadio do Dragao.

Inte tveka och boka din hyrbil Santo Tirso idag.

Populära destinationer