Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Livorno

En lämplig plats att plocka upp en hyrbil är på Livorno. Du kan boka på ankomst eller i förväg med hjälp av formuläret bokning ovan. Tusentals turister väljer att boka sin bil genom oss så därför inte följa kostym. Vi leverera bilar genom internationellt kända bil hyra varumärken, inklusive Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att erbjuda dig ett brett spektrum av kvalitet fordon. Kom ihåg att boka i förväg ofta rekommenderas, särskilt under småprata sommarmånaderna Livorno. Hyrbil Livorno är enkelt och billigt hos oss.

Vi tillhandahåller ett antal olika fordon form och storlek. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Våra minsta och billigaste bilar finns i kategorin mini. De har 2 dörrar och luftkonditionering och våra mest populära modeller i Italien innehåller Toyota Aygo, Smart Car, Fiat 500, Peugeot 107 och Smart. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Många små familjer väljer denna typ av bil. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Livorno.

För en familjesemester, kan det vara en god idé att hyra något lite större och det är därför vi har mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I sortimentet ekonomi vi Renault Modus, Ford Fiesta och Volkswagen Polo. Dessa bilar har normalt 4 eller 5 dörrar. Andra fordon som erbjuds på denna hyra plats inkludera Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf och Dodge Caliber.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Livorno är Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Fiat Mulltipa och Ford Galaxy 7 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Livorno fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Livorno

Livorno erbjuder många underbara sevärdheter och du kommer att hitta dessa mycket lättare att se efter att du har hyrt en bil. Ett ställe som får mycket uppmärksamhet i Lake Lago di Massaciuccoli, så det har rekommenderat att en ta en kort resa med din bil för att besöka denna attraktion. Andra populära platser att se som lockar ett stort antal turister är Kyrkans av Santa Maria della Spina, så kontrollera dessa är du har tid.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Torn Torre della Meloria och Lutande tornet i Pisa (Torre di Pisa).

Inte tveka och boka din hyrbil Livorno idag.

Populära destinationer