Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Lucca

Lucca är en mycket bekväm plats att plocka upp en hyrbil som det aktiverade du drivrutinen på din fritid till alla närliggande attraktioner för denna stad eller i närheten av städer. Mr Car Hire är numret när det gäller Biluthyrning. Boka genom oss idag och ansluta till tusentals kunder som har bokat på Lucca eller närliggande destinationer. Vi levererar dessutom endast bilar från översta företag som omfattar till internationella varumärken som Alamo, Avis, Sixt, Budget, Hertz och Europcar. För att få bästa möjliga resultat om du bilar anställa bok tidigt och få en tidig bokning-rabatt. Hyrbil Lucca är enkelt och billigt hos oss.

Vi har ett antal fordonskategorier som du kan välja. Det finns både bensin och Diesel gasdrivna bilar, fordon med manuell överföring och automatisk växellåda och fordon som sträcker sig från små till större 7 platser och 9 platser typer. Några exempel på våra mini mellanstora bilar är Toyota Aygo, Smart Car, Fiat 500, Peugeot 107 och Smart. De har utrymme för två vuxna och två barn, men det finns inte mycket bagage utrymme. Det är idealiskt val om du behöver en låg kostnad och en bil som är lätt att enheten. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Lucca.

Om du kommer på en familjesemester kan du vilja hyra något lite större. Du hittar bra alternativ från våra mellanliggande, Fullsize, Standard och herrgårdsvagnar kategorier. I kategorin ekonomi, det finns bilar som liknar Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf och Dodge Caliber. Opel Vectra Erbjuds också denna destination.

Behöver en större hyrbil? Människor lufttrafikföretag vid Lucca är Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater, Fiat Mulltipa och Ford Galaxy 7 Seater, som kan ha mellan 7 och 12 passagerare. Hyrbil Lucca fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Lucca

När du besöker Lucca som turist, bör du inte missa om ett besök i många av de närbelägna sevärdheterna. Många turister kommer att gå och besöka Sjöar Lago di Massaciuccoli, Lago Baccio, Lago Santo och Lago Di Villa. Lago di Massaciuccoli är belägen ungefär 10 mil enheten och den andra är alla i närheten också. Parker Av Le Cascine är också stora platser om du får tid.
Utöver dessa en select andra attraktioner är Bron Ponte Vecchio, Kyrkans Santa Maria della Spina, Basilica di Santa Maria Novella och Basilica di Santa Maria del Fiore, Dam Diga, Palace Palazzo Pitti och Palazzo Vecchio, Ruiner Semifonte, Torget Piazza della Signoria, Torn Lutande tornet i Pisa (Torre di Pisa) och Torre della Meloria och Dalen Garfagnana.

Inte tveka och boka din hyrbil Lucca idag.

Populära destinationer