Jämför priser från över 1 200 agent i 30 000 destinationer

Sök biluthyrare

Kollisionsförsäkring
Tredjepartsförsäkring
Kilometeravgift
Haverihjälpavgift
Inget Kreditkort Avgifter
Inga Ändringsavgifter
Garanterat Lägst Pris

Biluthyrning Massa Carrara

En lämplig plats att plocka upp en hyrbil är på Massa Carrara. Du kan boka på ankomst eller i förväg med hjälp av formuläret bokning ovan. Tusentals turister väljer att boka sin bil genom oss så därför inte följa kostym. Vi leverera bilar genom internationellt kända bil hyra varumärken, inklusive Hertz, Alamo, Avis, nationella, Sixt, Budget och Europcar för att erbjuda dig ett brett spektrum av kvalitet fordon. Kom ihåg att boka i förväg ofta rekommenderas, särskilt under småprata sommarmånaderna Massa Carrara. Hyrbil Massa Carrara är enkelt och billigt hos oss.

Vi tillhandahåller ett antal olika fordon form och storlek. Det finns manuella och automatiska växellåda, både bensin och diesel som drivs och fordon, från små till större 7 och 9 platser. Våra mini kategori har luftkonditionering och två dörrar och innehålla Smart Car, Toyota Aygo, Peugeot 107, Smart och Fiat 500. Dessa bilar har inte mycket bagage utrymme men det finns utrymme för 2 vuxna och 2 barn. Om du bara vill ha något som är lätt att driva denna typ av bil är perfekt. Som någonsin fordonet du letar vi kan du hitta de billigaste för hyrbil Massa Carrara.

Om dessa verkar lite för liten är detta inte ett problem. Vår ekonomi och kompakt kategori av bilar är större. I kategorin ekonomi kan du hitta bilar som Ford Fiesta, Renault Modus och Volkswagen Polo. Dessa bilar kommer med utmärkta hyra satser, ljus på bränsle och ett bra val för körning i staden. Andra fordon som erbjuds på denna hyra plats inkludera Ford Focus Stationwagon, Volkswagen Golf och Dodge Caliber.

Behöver en större hyrbil? För 7 och 9 platser fordon har vi människor lufttrafikföretag liknar Fiat Mulltipa, Ford Galaxy 7 Seater, Mercedes Sprinter 9 Seater och Volkswagen Touran 5 plus 2 Seater. Business hyresgästers hittar eleganta fordon i kategorierna våra Premium och lyx. Dessa typer av fordon är Mercedes C220 wagon, Mercedes E220, BMW 525 Cdi, Mercedes E200 och Mercedes E200 Stationwagon. Hyrbil Massa Carrara fordon är det billigaste med oss.

Platser att se med din hyrbil Massa Carrara

Massa Carrara erbjuder många underbara sevärdheter och du kommer att hitta dessa mycket lättare att se efter att du har hyrt en bil. Många turister kommer att gå och besöka Sjöar Lago Di Villa, Lago di Massaciuccoli, Lago Paduli och Lago Verde när de går till Massa Carrara. Du kanske också vill ha Appennino Tosco-Emiliano National Park (en Naturreservat).
Allmänhet hittar du något för alla, så om detta inte är verkligen vad du som du kan besöka Kyrkans Santa Maria della Spina, Duomo di Santa Maria Assunta och Santo Zio, Dam Diga, Torn Lutande tornet i Pisa (Torre di Pisa) och Dalen Garfagnana.

Inte tveka och boka din hyrbil Massa Carrara idag.

Populära destinationer